Oldal frissítése

Zanussi ZRA WA 21600

4,8 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Zanussi ZRA WA 21600

Zanussi ZRA WA 21600 egy szabadon álló hűtőszekrény monoklimatická egy teljes térfogata 196 liter. A hűtőszekrény várja állítható lábak és a LED világítás. Kényelmes nyitás szolgálnak praktikus fogantyú. V případě potřeby můžete změnit stranu otvírání dveří. Hála a mechanikai ellenőrzés, beállíthatja a hőmérsékletet pontosan szerint a tényleges szükségleteket.

Hűtő kínál három polcok edzett, ütésálló üveg és egy tálca a gyümölcsök és zöldségek, valamint egy tároló doboz Easy Store tartósítására Kisméretű vagy finom összetevőket. Ön is használja a tojás rekesz és a rekesz ajtaját. A energia osztály A + és a nagyon alacsony zajszint 40 db az kiváló választás a kategóriájában.

További információk:

Kábel hossza:
1,6 m

Paraméterek

Design

Design Klasszikus

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa Monoklimatikus
Hűtőszekrény modell típusa Szabadon álló modell

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény hűtése és fagyasztása Statikus hűtés

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata 192 l

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága 105 cm
Kód:  FAC2305e
Termékszám:  ZRA21600WA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05