Oldal frissítése

Zalman ZM500-TX

4,6 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zalman ZM500-TX

 Valóban egy nagyon jó tápegységet keres gépéhez? Ebben az esetben a Zalman termékek helyes választásnak bizonyulnak. Élvezze a minőséget elfogadható áron! Biztosan nem hibázik, ha számígógép alkatrészeit egy kipróbált és tesztelt cégtől szerzi be. A tápegységet a csendes működés, a nagy teljesítmény és a minőségi kivitelezés jellemzi. Mi mást kívánhatna gépe számára?

Legfontosabb jellemzői

  • 80 PLUS Bronze minősítés, mely biztosítja a magas hatásfokot
  • A hűtést egy 120-es ventilátor látja el
  • Ultra csendes működés
  • Kék LED világítással szerelték fel
  • A csomag tartalmazza a tápkábelt, rögzítő csavarokat és felhasználói kézikönyvet

Megbízhatóság és a csendes működés

Ennek a tápegységnek nagy előnye a csendes és megbízható működés. Mindez a legújabb tervezési szabványoknak köszönhető, amelyek lehetővé teszik a kompatibilitást sokféle CPU-val, alaplappal és grafikus kártyával. A 80 PLUS Gold minősítés biztosítja a magas hatásfokot és az energiatakarékos komponenseket, így pénzt takaríthat meg. Egy másik jellemzője a 12 V-os ága, amely jobb elosztást biztosít, és erős grafikus kártya csatlakoztatását is lehetővé teszi.

A hűtést egy 120 mm-es ventilátor biztosítja, amelynek sebességét intelligens hőérzékelő vezérli. Így a tápegység halk módon üzemel. Ennek ellenére maximális teljesítményen is jól hűtött. Készenléti állapotban az IC Green integrált áramkör alacsony energiafogyasztást garantál.

 

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 500 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Bronze

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 157 mm (15,7 cm)
Tömeg 2,1 kg (2 100 g)
Kód:  UE270b3c
Termékszám:  ZM500-TX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20