Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Zalman Z1

4,5 292 értékelés
16 390 Ft

Zalman Z1

A Zalman Z1 típusú Midi Tower PC ház fekete, elegáns designal egy sor high-end megoldást rejt, melyeket el lehet helyezni ebben az elegáns számítógépházban. A két, első és hátsó, 120 mm-es átmérőjű ventilátornak köszönhetően a gépet értékelni fogja minden játékrajongó is. Elég hely van benne nagy teljesítményű alkatrészek telepítésére. Az egész előlap egy olyan szerkezet, amely acél és műanyag kombinációja, ezeken szellőző nyílások vannak elhelyezve a hatékony légáramlás elősegítésére, így van biztosítva a számítógép alkatrészeinek hűtése.
A belső rész grafikai vagy egyéb bővítő kártyát egészen 36 cm-ig fogad be. A porszűrő a számítógépház alsó részén, közvetlenül az áramforrás alatt található, ami megakadályozza a por behatolását a rendszerbe illetve magába a tápegységbe. A háznak nagyon egyszerű kialakítása van, így a falak és a lemezek beépítése és eltávolítása külön szerszám nélkül is lehetséges. A kábelek egyszerű és könnyű kezelhetőségéért speciális rések vannak kialakítva az alaplapban. A gumitalp a készülék alján jól csökkenti a zajt és a rezgést, ezzel biztosítva van a csendes működés, a zavartalan játék.
Az ház frontján két 5,25"-os optikai meghajtó elhelyezése lehetséges, négy 3,5"-os belső tárolóhely a merevlemezekhez és egy 2,5"-os belső pozíció az SSD lemeznek. Akár 7 egymenetes kártyát is telepíthet. Az audio csatlakozókat elöl két klasszikus USB 2.0 csatlakozó kíséri, valamint az új USB 3.0 csatlakozó, amely akár 10x gyorsabb adatátviteli sebességet biztosít, mint a korábbi változat. Biztosan örülni fog a vízhűtés telepítéséhez előkészített helynek is. Ügyes megoldás a gépház tetején kialakított felület, melyre ráhelyezheti mobiltelefonját, vagy akár egy külső meghajtót.

Paraméterek

Használat és méret

Méret Midi Tower
Elhelyezés Szabadon álló

Szín

Szín Fekete

Belső elrendezés

Alaplap formátum ATX, mATX (Micro ATX)
Belső 5.25" helyek száma
Belső 3,5"-es slotok száma
Belső 2,5"-es slotok száma
Videokártya max. hossza 360 mm
Kiegészítő felszerelés Porszűrők

Külső szerkezet

Külső 5.25" állás
Elülső panel elhelyezkedése Elöl
Elülső panel csatlakozói USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Fejhallgató, Mikrofon
Oldalfalak Nem átlátszó
Oldalfal anyaga acél
Ajtó Ajtó nélkül
Kiegészítő felszerelés Perforált elülső rész

Tápegység

Tápegység Tápegység nélkül
Támogatott forrásformátum ATX

Hűtőrendszer

Elülső ventilátor mérete 1x120mm
Hátsó ventilátor mérete 1x120mm
Ventilátorhelyek száma
Telepített ventilátorok száma 2x120mm

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül

Anyag

Szekrény anyaga Acél

Méret

Szélesség 199 mm (19,9 cm)
Magasság 432 mm (43,2 cm)
Mélység 457 mm (45,7 cm)
Kód:  CA069c1c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Z1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20