Oldal frissítése

Zalman Thermal vegyület ZM-STG1

4,5 90 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zalman Thermal vegyület ZM-STG1

Ennek a márkás hővezető pasztának az a célja, hogy javítsa a hőátadást a hőforrás és a hűtőborda között. Ez egy rutin jellegű használatra szánt vegyület processzorokhoz, grafikus kártyákhoz, chipsetekhez, memóriához és így tovább. Emellett javítja a kapcsolatot két rész között, így segítvén elő a hőmérsékletcsökkentést és a drága integrált áramkörök élettartamának meghosszabbítását. Ez a paszta teljes mértékben nem-vezető tulajdonságú, így nincs meg annak a veszélye, hogy az alkatrészekkel való véletlen érintkezés esetén rövidzárlat következzen be.
Jellemzők:
Hővezető képesség: 1,2 W / m.K
Üzemi hőmérséklet: -50°C-170°C
Tárolási hőmérséklet: 10°C
Mennyiség: 1,5 g
Megjegyzés: Csak nagyon vékony rétegben szabad alkalmazni a felületen és csakis a közvetlen érintkezés pontjain a chip kondenzátorral.

Kód:  CA099f
Termékszám:  ZM-STG1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05