Oldal frissítése

Zalman H1

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Zalman H1

Computer Case Zalman H1 nagy torony kész tárolási teljesítményt alkatrészeket. A kabinet már első látásra bordázat a tetején. Ez annak köszönhető, hogy a bordázat technológiát AHV hűtőrendszer. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy konfigurálja a PC hőmérséklet, ami elfogadható, míg ő biztosítja az optimális zajszintet. Azonban, amikor a hőmérséklet emelkedni kezd, a bordázat nyitottabb, hogy jobban szellőzik. Majd visszatér eredeti helyzetébe.

Zalman H1 midi torony teszi kötődés 5 rajongók, melyek közül 4 azonnal helyezzük ügyben.Az innovatív hűtési rendszer Zalman is biztosítja, hogy a felmelegített levegő a merevlemezek fújt mindkét oldalán, amely amellett, hogy hatékony csökkentését hőmérséklet csökkenti a fenntartási fűtés a belsejében a szekrény.

A felső oldalon a ház, lásd helyzetben két 120 mm-es ventilátor, alatt található a bordák. Előtte egy másik rajongó van ellátva LED-ek. Fény azt a következtetést lehet látható kívülről a szekrény. Efektnímu kialakítás is segít mérni az oldallap akril ablak, amely lehetővé teszi, hogy megcsodálják a szerelt alkatrészek egy teljesen fekete belső. Externě vyvedené konektory na horní straně zahrnují hned čtveřici portů specifikace USB, z nichž 2 jsou v moderní verzi 3.0. Van egy csatlakozó, mikrofon és fejhallgató, hálózati és reset gomb, a vezérlőpanel ventilátor.

Pozice pro zdroj je umístěna ve spodní části skříně a opatřena vyjímatelným prachovým filtrem. A szekrény is található egy bonyolult rendszer kábelezés, ami tovább javítja a levegő áramlását a belső rész. Merevlemez öblök elforgatjuk úgy, hogy a maximum, amit egyszerűsítve a telepítést. A telepítés további édesíti kivehető fiókok gumi rezgéscsillapító tartók. A csomag is csökkentheti a telepítés egy modern szilárdtest-meghajtót.

Kód:  CA069d8c
Termékszám:  H1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05