Oldal frissítése

Zalman A1

4,5 21 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Zalman A1

Számítógépes szekrény kivételével karcsú, fekete kivitel, kompakt méretek, mégis képes befogadni a nagy teljesítményű alkatrészeket. Úgy tervezték, a telepítés típusát alaplapok Micro ATX Mini ITX. Gondolkodásomra tökéletes légáram és jó hűtő összes komponens. Proto je vybavena dvěma pozicemi pro ventilátory. A hátoldalon egy helyzetben egy 80 mm-es ventilátor (tartozék), és az első oldalon a 120 mm-es ventilátor.
Forrás kerülnek a felső része a szekrény és természetesen van egy bonyolult rendszer kábelezés, ami szintén hozzájárul a jobb levegő áramlását a belső rész. Van már támogatja a szabványos SSD. Bár van egy kis helyigényű, kerül a grafikus kártya maximális hossza 350 mm a majd jön és szenvedélyes játékosok számára. Végleges helyettesítésére a processzor hűtőborda is egyszerű, köszönhetően a telepítés lyuk a szerkezet, így nem szükséges eltávolítani az egész szerelvényt.
A felső oldalon a dedikált gombok Tápfeszültség / Reset gomb és jelzőlámpa adatátvitelt. Ugyancsak jelen két USB csatlakozó, melyek közül az egyik 3.0 specifikáció, ezzel lehetővé téve a lehető leggyorsabb lehetőség csatlakozni hordozható perifériák és analóg aljzathoz csatlakoztatására fejhallgatót vagy a mikrofont.
A legfontosabb előnyök:

  • kis helyigény
  • Support 350 mm grafikus kártyák
  • modern design
  • Lehetőség telepíteni SSD
  • Elhelyezése 2 ventilátor
  • 4 bővítőhely
  • USB 3.0

Kód:  CA069i
Termékszám:  ZM-A1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15