Oldal frissítése

ZAK Szóda palack szívószállal SMILEY 550 ml, fukszia

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZAK Szóda palack szívószállal SMILEY 550 ml, fukszia

A ZAK termékek jellemzője az erőteljes szín, amely biztosan megragadja majd a figyelmét. A ZAK megpróbál egy kis szórakozást csempészni minden háztartásba. Követi a legújabb tálalási trendeket, így modern edényeket gyárt, amelyek nagyon szerethetőek. Ez a fukszia, SMILEY kiadású ivópalack szívószállal hasznos kiegészítő a konyhában. Az űrtartalma 550 ml, hasznos szívószálat tartalmaz. 

A SMILEY kiadású szívószálas ZAK ivópalack legfőbb tulajdonságai

  • kiváló kiegészítő a konyhában
  • kiváló minőségű tritanból készült
  • 550 ml térfogatú
  • kellemes fukszia design
  • környezetbarát

A SMILEY kiadású szívószálas ZAK ivópalack miatt ragyog a konyhája

A szívószálat tartalmazó ZAK ivópalack minőségi tritanból készült. A palack karbantartása nagyon egyszerű. A belseje minőségi anyagból készült, amelyet nagyon könnyű elmosni. Gyakorlatilag nem igényel különösebb figyelmet, mint a szokásos palackok, nyugodtan el lehet mosni a mosogatógépben.

Környezetbarát

Az szívószálat tartalmazó ZAK ivópalack legnagyobb előnye a tény, hogy olyan palackra tehet szert, amely megfelel minden igényének és az ára kedvező. A ZAK termékek jelentős mennyiségű teszten esnek át, annak érdekében, hogy a legjobb minőséget biztosítsák és még a gyermekek egészségére is hangsúlyt fektessenek - nem ártalmas a gyermekek egészségére. A ZAK cég nagyon elkötelezett a környezet védelme érdekében, még a jogszabályi előírásokat is túlszárnyalva. Teljesen biztos lehet benne, hogy a SMILEY kiadású, szívószálas ZAK palack megvásárlásával nem fogja szennyezni a környezetet.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,55 l

Tulajdonságok

Palack része Itató

Anyag

Anyag Tritan

Szín

Szín Magenta
Kód:  CEDR050
Termékszám:  6727-0172

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05