Oldal frissítése

ZAK Set tálak DOT DOT 16 cm 4 db

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZAK Set tálak DOT DOT 16 cm 4 db

A ZAK DOT DOT gyönyörű 4 darabos tányérkészletet ne hagyja ki otthonából! A sárga, lila, zöld és piros mintás tányérokból minden családtag meg fogja találni a kedvencét. A tányérok 15 cm átmérőjűek, és kiváló minőségű melaminból készültek. Mosogatógépben is tisztítható.

A ZAK DOT DOT tányérkészlet főbb jellemzői:

  • A készlet 4 darab tányért tartalmaz
  • 4 ragyogó színben
  • Gyönyörű élénk színek
  • Minőségi tervezés és anyagok
  • Mosogatógépben mosható

Átmérő:
15 cm

ZAK! Design termékei

A ZAK! Design termékeit az 1970-es évek közepe óta gyártják. A márkára jellemző a ragyogó, vidám színek használata minden egyes termékükön. Kiváló minőségüknek és az időtálló designnak köszönhetően, termékeik mindig újszerűnek hatnak. Nem csak a konyhában, hanem útközben is tökéletes társak. A 100% melamin alapanyagnak hála, ellenállóak a hétköznapok és utazás viszontagságaival szemben.

Paraméterek

Méretek

Átmérő 15 cm
Kód:  CEDR063
Termékszám:  2077-0721

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10