Oldal frissítése

ZAK pöttyös műanyag pohár, 300 ml, lila

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZAK pöttyös műanyag pohár, 300 ml, lila

Ez a gyönyörű, színes ZAK műanyag pohár semmiképpen sem hiányozhat a polcodról. Kiváló kialakítás, vonzó megjelenés és praktikum - ezek a tulajdonságok kihagyhatatlan ajánlattá teszik ezt a terméket. A pohár lila (fukszia) színű, 300 ml űrtartalmú, valamint elmondható még róla az is, hogy ellenálló és tartós anyagból készült, ezáltal mosogatógépben is elmoshatod. 

Főbb jellemzők

  • ZAK márkájú műanyag pohár
  • Modern design - szép élénk színek
  • Minőségi kivitelezés és anyaghasználat, stabil és tartós
  • Mosogatógépben is mosható

Űrtartalom:
300 ml

Szín:
lila (fukszia)

A ZAK! termékek

A ZAK! termékekkel már az 1970-es évek óta találkozhatsz. A márkára jellemző a színes és vidám színek használata az összes konyhai termékük esetében. A termékek hosszú időn át megtartják a színüket, ezáltal mindig újszerűnek hatnak. A ZAK! termékeket nem csak a konyhában tudod használni, hanem utazás közben vagy akár egy kerti összejövetel során is. A termékek 100% mértékben melamin anyagból készültek, ezáltal rendkívül ellenállónak bizonyulnak, és helytállnak az összes konyhában. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 300 ml
Kód:  CEDR006
Termékszám:  0896-1400

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05