Oldal frissítése

ZAK DOT DOT pohárkészlet, 300 ml, 4 db

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZAK DOT DOT pohárkészlet, 300 ml, 4 db

Ez a gyönyörű, 4 pohárból álló ZAK márkájú DOT DOT készlet nem hiányozhat az otthonodból. A család minden tagja kiválaszthatja a saját poharát - sárga, zöld, piros és lila mintákból lehet választani. A 300 ml-es poharak minőségi anyagból készültek, és mosogatógépben moshatóak.   

A ZAK DOT DOT pohárkészlet főbb jellemzői 

  • 4 darab ZAK DOT DOT pohárból álló készlet
  • 4 szín a készletben
  • Gyönyörű, élénk színek
  • Minőségi tervezés és anyagok
  • Mosogatógépben mosható

Térfogat:
300 ml

ZAK! Designs termékek

A ZAK! Designs termékeket az 1970-es évek óta gyártják. A márkára a színes és vidám színek jellemzők mindenféle edény esetén. Nem szívja magába az étel ízét vagy színét, így mindig újnak tűnik. Ezeket a termékeket nem csak a konyhában, hanem utazás közben vagy egy kerti partin is örömmel használhatod. A termékek 100%-ban melaminból készülnek, amely ellenálló a konyhai körülményekkel szemben. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 300 ml

Tulajdonságok

Mosogatógépben mosható igen
Kód:  CEDR064
Termékszám:  2077-8425

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20