Oldal frissítése

ZAK palack hideg italokhoz 500ml, kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZAK palack hideg italokhoz 500ml, kék

A ZAK konyhai eszközöket élénk és megnyerő színükről ismerheted fel. A ZAK megpróbál egy kis mókát vinni a háztartásba. A legújabb divatirányzatokat követve fiatalos konyhai edényeket gyártanak, amelyeket az egész család megszeret. Ez a kék ZAK ivópalack hosszú időn át hidegen tartja az italt. Űrtartalma 500 ml, és egy szívószálat is kapsz hozzá.

A ZAK palack főbb tulajdonságai

  • Az italt hosszú időn keresztül hidegen tartja
  • Kiváló minőségű Tritan anyagból készült
  • Praktikus hurok, amelynél fogva felakaszthatod
  • Szívószál jár hozzá
  • 500 ml-es
  • Tetszetős kék színben
  • Mosogatógépben mosható
  • Környezetbarát

A ZAK palack hidegen tartja az italt

A ZAK ivópalack a DuPont cég kiváló minőségű Tritan anyagából készült. Kettős falának köszönhetően melegen tartja az italodat, ezen kívül a kupakja is duplafalú. Az ergonómikus kialakítás miatt a palackot könnyű kézben tartani, és nem csúszik ki a kezedből. Ezt a kék palackot a praktikus hurok miatt is szeretni fogod. A ZAK palack tisztítása igen egyszerű, a minőségi anyagból készült belseje könnyen elmosható. Nem kell különösebb figyelmet fordítanod rá, egyszerűen csak tedd be a mosogatógépbe.

Környezetbarát

A ZAK palack további előnye az, hogy a valamennyi előírásnak megfelelő, kiváló minőségű palackot kedvező áron kapod meg. A ZAK edényei tesztek sorozatán mennek keresztül, így érik el az, hogy ezek az edények kiváló minőségűek legyenek. A gyermekek egészségére is odafigyelnek, a palack BPA-mentes. A ZAK-nak a környezetvédelem is fontos. Megnyugodhatsz, mert ez a kék ZAK palack nem fogja terhelni a környezetet.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Tulajdonságok

Tulajdonságok BPA-mentes

Anyag

Anyag Tritan

Szín

Szín Kék
Kód:  CEDR021
Termékszám:  0085-0870

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15