Oldal frissítése

ZAK DOT DOT Ice műanyag pohár 480 ml, zöld

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZAK DOT DOT Ice műanyag pohár 480 ml, zöld

Ezeket a gyönyörű műanyag DOT DOT Ice poharakat szívószállal különösen a gyermekek örömére tervezték, a felnőttek biztosan értékelni fogják, mert kiváló minőségű  kivitelezés és praktikusság jellemzi. A zöld mintás poharak ellenálló és tartós műanyagból készültek, mosogatógépben mosható.

A zöld DOT DOT Ice műanyag poharak legfőbb jellemzői

  • DOT DOT Ice műanyag pohár szívószállal 
  • modern design
  • minőségi tervezés és anyagok, stabil és tartós
  • mosogatógépben mosható

Térfogat:
480 ml

A minta színe:
zöld

ZAK! designs termékek

A ZAK! termékek  az 1970-es évektől kezdve készülnek. A márkára jellemző a vidám és élénk színek használata az edények kivitelezésekor. Nem szívják magukba az aromákat, ízeket, sem az ételek színét, így mindig újszerűnek néznek ki. A termékeket a konyhán kívül utazások vagy kerti partik alkalmával is használhatod. Ellenálló, 100% melaminból készülnek, amely jól ellenáll a konyhai nehéz körülményeknek.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 480 ml
Kód:  CEDR010
Termékszám:  0989-5720

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15