Oldal frissítése

YVES SAINT LAURENT Opium EdT Set 150 ml

YVES SAINT LAURENT Opium EdT Set 150 ml

Olyan parfümöt keresel, amit soha többé nem akarsz majd elcserélni másikra? Az YVES SAINT LAURENT Opium EdP ilyen egyedülálló, nőknek készült illatot kínál. Az illat fő jellemzője egy domináns keleti összetevő, amelyben az intenzív eredmény érdekében szokatlan komponensek keverednek. Az eau de toilette végső formájában a keleti tónusok illata elengedhetetlen, ezért erősen illatos, mint egy fűszer, és enyhén vaníliás, pézsmás. A hozzáadott illatösszetevők között borostyán, bergamott, jázmin, mandarin, pacsuli és vanília is található. Ez a parfüm alkalmas az ünnepélyesebb esti rendezvényekre, valamint a téli időszakra. Az ajándékkészlet tusfürdőt és azonos illatú testápolót is tartalmaz.

Az YVES SAINT LAURENT Opium EdT Szett (150 ml) főbb jellemzői

  • YVES SAINT LAURENT Opium női ajándékkészlet
  • Az Opium illata mutatós, provokatív és varázslatos
  • Kiváló az ünnepi alkalmakra
  • Az YVES SAINT LAURENT illata fűszerek, vanília és pézsma tónusait tartalmazza

Illatösszetétel:
Fej: fűszerek, vanília, pézsma
Szív: borostyán, bergamott, jázmin
Alap: mandarin, pacsuli

Az ajándékcsomag tartalma:
YVES SAINT LAURENT Opium EdT, 50 ml
testápoló, 50 ml
tusfürdő, 50 ml

Összetétel:
ALCOHOL - PARFUM / FRAGRANCE - AQUA/ WATER - BENZYL SALICYLATE - LIMONENE - BENZYL ALCOHOL - LINALOOL - HYDROXYCITRONELLAL - GERANIOL - EUGENOL - COUMARIN - CITRONELLOL - HEXYL CINNAMAL - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - BENZYL BENZOATE - CINNAMYL ALCOHOL - BHT - CITRAL - BENZYL CINNAMATE - ISOEUGENOL - AMYL CINNAMAL - ANISE ALCOHOL - CINNAMAL, ( F.I.L, C163941/2)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFC2516
Termékszám:  3365440132696

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20