Oldal frissítése

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP 50 ml

5 2 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml
36 390 Ft

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP 50 ml

A Mon Paris egy női toalettvíz a Yves Saint Laurent divatháztól. A szórófejjel ellátott, részletgazdagon kidolgozott flakon csábító és vonzó illatot rejt, szikrázó tónusokkal, érzékiséggel és szenvedéllyel. A lédús gyümölcsös tónusok finoman keverednek a virágos akkordokkal – a pézsmával, az ambroxánnal és a pacsulival. A Mon Paris parfüm érdekes élete különösen azoknak a modern nőknek fog tetszeni, akik félnek új kalandokat átélni és oda vannak Párizsért. Merülj el a női csábítás mélységeiben a Mon Paris lenyűgöző illatával!

Az Yves Saint Laurent Mon Paris EDT illatösszetétele

  • Fejillat: körte, bergamott, málna, eper
  • Szívillat: jázmin, bazsarózsa, narancsvirág
  • Alapillat: pacsuli, pézsma, ambroxán

Finomság, érzékiség, szenvedély – ez a Mon Paris EDT csábító illatkompozíciója

A toalettvíz leheletnyi málna és édes eper illata a jázmin, a narancsvirág és a bazsarózsa virágos tónusaival van gazdagítva. A további illat akkordokkal együtt egyedülálló kompozíciót hoz létre, amely kiemeli a nők természetes szépségét. Az érzéki illat önbizalmat ad a nőknek és fokozza csáberejüket. Kényeztesd magadat ezzel a luxus toalettvízzel, amelyet a szerelem városa, Párizs ihletett!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Chypre (ciprusos)
Illatösszetevők Bergamott, Eper, Jázmin, Málna, Narancs
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPPF735a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614270561658

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05