Oldal frissítése

YVES SAINT LAURENT Black Opium Floral Shock 90 ml

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YVES SAINT LAURENT Black Opium Floral Shock 90 ml

Az Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock parfüm különleges, frissítő illata kiemelkedik a vetélytársai közül. Az igényes illatot a finom virágok, a zamatos gyümölcsök és az erős kávé keveréke teremti meg. Mivel könnyű, de intenzív a tónusok összeállítása, tökéletes társ a forró, nyári napokon. A kezdeti citrus és bergamott szolgálta élményt a citrom és az édeskés körte keveréke fokozza, majd a frézia a bódító gardéniával és narancsvirággal egyesülve varázsolja igazán érzékivé. A gyönyörrel teli ellentétek lágy tónusai közül áttűnnek az erős kávé akkordjai. Az egyedülálló, mindent átitató fás illat-esszenciát a cédrus és a selymes fehér pézsma együttese alkotja meg.
Ez az illat, ahogy bőrével érintkezve felszabadítja a szenvedély, az izgalom, a vágy és frissesség érzését, azonnal elvarázsolja Önt. Mint ahogy a valódi ópium, érzéki függőséget okoz. Ebből a provokatív csodából pár csepp is képes Önnek sosem tapasztalt csáberőt és nőiességet biztosítani. A parfüm praktikus szórófejjel ellátott, stílusos, fekete és rózsaszín árnyalatú fiolában van elrejtve. 

Összetétele:
Fej: citrom, körte, bergamott, frézia
Szív: narancsvirág, gardénia, fehér virágok
Alap: fehér pézsma, kávé, borostyánfa

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Bergamott, Kávé, Narancs
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml
Kód:  KPPF763b
Termékszám:  3614271566577

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20