Oldal frissítése

Yurbuds Leap Wireless for Women, kék

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yurbuds Leap Wireless for Women, kék

Az aktív életmódhoz illő, jó hangminőségű és tökéletesen kényelmes fülhallgatót keresel? Akkor a Yurbuds Leap Wireless nagyon tetszeni fog kényelmes FlexSoft kivitelével (puha orvosi szilikonból), biztonságos Twistlocktechnológiájával, amely megakadályozza a leesését. Ez a praktikus női sportfülhallgató stílusos kék színben kapható, kiváló hangzásáról pedig csúcsminőségű, 12 mm-es hangszórói gondoskodnak. Normál frekvenciatartománya 20 Hz-20 kHz, amely biztosítja a mély és magas hangok kiemelkedő hallhatóságát. A fülhallgató ellenálló a verejtékkel, az esővel és a fröccsenő vízzel szemben és természetesen kiváló hangzása miatt is népszerű.

Szabadság minden tevékenységben

Élvezd a szabadságot sportolás közben, szabadulj meg a vezetékektől. Ne hagyd magad megzavarni munka vagy sportolás közben. Használd a fülhallgatót kihangosítóként, így képes leszel kommunikálni okostelefononoddal vagy tableteddel. A készüléket érzékeny mikrofonnal, valamint a kábelre szerelt lejátszási vezérlőkkel, és hangerőszabályozóval is ellátták.

A kábel tartós anyagokból

A kábelt strapabíró fémfonat veszi körbe, amely növeli annak a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállását. A kábel kevésbé hajlamos a tekeredésre is, ennek hála a fülhallgató sokkal kényelmesebben hordozható, akár munkahelyi táskádban vagy kézitáskádban is.

Kényelem és elégedettség mindenek felett

A fülhallgató ergonomikus kialakítása segít megelőzni a fül terhelését, és hozzájárul a tartós kényelemhez hosszabb használat közben is. Sőt, nagyon elegáns viselet és alkalmas bármilyen ruhához illik. A FlexSoft füldugaszok nagyon puhák és kényelmesek. Anyaguk rugalmas szilikon, amelyet elsősorban az orvosi iparban használnak. A kifinomult Twistlock rendszernek hála a Yourbuds fejhallgató tökéletes társa lehet profi és alkalmi sportolóknak. Csak illeszd a füledbe, fordítsd el, és élvezd a mozgás szabadságát anélkül, hogy a fülhallgató kiesése miatt kellene aggódnod.

A fülhallgató kompatibilis okostelefonokkal, tabletekkel, számítógépekkel és audio eszközökkel, feltéve, hogy azok Bluetooth vezeték nélküli technológiát használnak. Az akkumulátor akár 6 óra zenehallgatást tesz lehetővé.

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  JJ093z5
Termékszám:  6925281906015

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20