Oldal frissítése

Yurbuds Leap Wireless Fekete

4,0 3 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yurbuds Leap Wireless Fekete

Az aktív életmód és a maximális kényelem szerelmese vagy, aki épp fejhallgatót keres egyedülálló hangzással? A Yurbuds Leap Wireless a szilikonból készült, puha FlexSoft technológiának köszönhetően komfortos és a vízcseppeket is jól bírja. Ez a praktikus sport-fülhallgató a 15 milliméteres hangszóróknak hála, széles spektrumban biztosítja a remek hangzást. A 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány pedig garantálja a lenyűgöző mély és magas hangokat. Sőt, a fejhallgató ellenáll a verejtéknek, az esőnek és a ráfröccsenő víznek is.

Páratlan hangzás, út közben

Miért hallgatná kedvenc zeneszámait egyedülálló minőségben kizárólag a lakásában? Élvezze a kiváló hangzást sport vagy bármely más testmozgás közben is. A Yurbuds fülhallgatók a világhírű JBL mérnökeinek szakértelmére és tudására építve garantálják a tökéletes zenehallgatás élményét.

Szabadság bárhol, bármikor

Élvezze a vezeték nélküli technológia nyújtotta szabadságot sport közben. Ne zavartassa magát munkahelyén és a pályán sem. Használja a fülhallgatót kihangosítóként, esetleg az okostelefonjához vagy tabletéhez. A beépített, érzékeny mikrofont, valamint a hangerő és a hívásfogadás gombokat pedig a kábelen találja.

Tartós kábel

A fülhallgató kábele ellenálló zsinórból készült, amely megóvja azt a különféle sérülésektől. A zsinórozás ráadásul az összegubancolódástól is véd, legyen bármi is az Ön táskájában.

Komfort és elégedettség mindenekfelett

A fülhallgató ergonomikus kialakítású, így hosszabb használat esetén is kényelmes marad. A FlexSoft füldugók ráadásul kifejezetten puhák is. Rugalmas szilikonból készültek, amelyet elsősorban orvosi eszközöknél használnak. A kifinomult TwistLock rendszernek köszönhetően a Yourbuds fejhallgatók profi és szabadidős sportolók számára is kiváló. Tegye fel, forgassa el és élvezze a mozgást anélkül, hogy a fejhallgató kiesne a füléből.

A fejhallgató okostelefonokkal, tabletekkel, számítógépekkel és más, vezeték nélküli Bluetooth technológiát használó eszközökkel is kompatibilis. Sőt, az akkumulátor akár 6 órányi zenehallgatást is lehetővé tesz.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JJ093z
Termékszám:  6925281905995
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20