Oldal frissítése

Yurbuds Hybrid Wireless Fekete

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yurbuds Hybrid Wireless Fekete

Keresi a fejhallgató kiváló minőségű hangot az aktív életmód és a maximális kényelem? A modell Yurbuds hibrid Wireless értékelik nagyon kényelmes kivitelben FlexSoft puha orvosi szilikonból, biztonságos illeszkedést Twistlock megakadályozzák alá. Praktická sportovní sluchátka s upevněním za ucho přináší excelentní zvuk v celém frekvenčním spektru díky kvalitním měničům s průměrem 15 mm. Normál frekvenciatartománya 20 Hz és 20 kHz biztosítja a jó hallgatási alacsony és magas hangok. Fejhallgató is ellenálló a verejtékkel, az eső és a fröccsenő víz és természetesen népszerű a kiváló hangzás.

Miért korlátozza magát, hogy csak hallgatja a minőséget a kényelmes otthon egy minőségi hangrendszer? Élvezze a sport és a mindennapi tevékenységeket kiváló hangminőséget. Sluchátka Yurbuds jsou díky zkušenostem a technologiím odborníků světoznámé značky JBL zárukou prvotřídního poslechu kdekoli budete chtít.

Kényeztesse magát egy nagy szabadságot a sport leválás a vezetékeket. Ne zavarják a munkahelyen vagy sportolás közben. Használja a fejhallgatót, mint egy kihangosító, amely biztosítja a képesség, hogy kommunikálni okostelefonon vagy tablet adott esetben. Integrált érzékeny mikrofonnal és lejátszási vezérlők, és felhívja a kábelt.

A kábel fel van szerelve egy tartós zsinór, ami növeli annak szembeni ellenállást a mechanikai sérülésektől. Zsinór gubancolódik, és hála a fejhallgató sokkal könnyebben hordozható, akár bárhol, például a munkában táskát vagy táska.

Fejhallgató ergonomikus megelőzésére terhelés a fül területén és elérni a tartós kényelem használat közben. Koncovky do uší s technologií FlexSoft jsou velmi měkké a pohodlné.Anyaguk rugalmas szilikon, amelyet elsősorban az orvosi iparban. Egy bonyolult rendszer szerelési Twistlock Yourbuds fejhallgató a tökéletes tartozékot, és alkalmi profi sportoló. Stačí je zasunout, pootočit a můžete si užívat pohyb bez rizika vypadnutí sluchátek z ucha.

Fejhallgató kompatibilis okostelefonok, tabletta, számítógépek és audio eszközök a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Baterie nabízí uživateli 4,5 hodiny kvalitního poslechu.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JJ093y
Termékszám:  6925281906046
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20