Oldal frissítése

YUNEEC Typhoon H, Wizard

294 040 Ft

YUNEEC Typhoon H, Wizard

Ez a hat-rotoros drón kiváló repülési stabilitással és 4K kamerával rendelkezik. 360°-os gimbalt hordoz, és a behúzható alváznak köszönhetően a felvételeit nem zavarja meg semmi. Az Android operációs rendszer illesztőprogramja kényelmes és biztonságos vezérlést tesz lehetővé a kezdők számára is. A 7"-os képernyőn mindig nézheti, hogy mit forgat vagy fotóz éppen. A hozzáadott lengőkaroknak hála szállítása egyszerű, szénszálas felépítése könnyű. Intelligens repülési módokat kínál, a gépet igényes rajongók és valódi szakemberek számára tervezték.

Fontosabb jellemzők

  • Szakmai drón, 4K kamerával
  • Hat rotor és kiváló stabilitás még kedvezőtlen körülmények között
  • 360°-os gimbal
  • Android OS vezérlő és 7”-os érintőképernyő, egy akkumulátor közvetít a 2,4 GHz-es sávban
  • Másodlagos meghajtó a kompakt kamera forgatáshoz
  • Intelligens repülési üzemmód
  • Biztonsági vészleállás funkció hiba esetén
  • A csomag sokféle kiegészítőt tartalmaz 

Készítsen professzionális légi felvételeket

A 4K formátumnak és a 360°-os gimbalnak köszönhetően, semmilyen látványosságról nem csúszik le. Mivel a drón kereke leereszthető, így a fényképezésben sem zavarja meg semmi. Ezenkívül talál a készülékben varázslót, amely másodlagos játékkamerás illesztőprogram telepítését segíti elő. Ez lehetővé teszi két ember együttműködését, amelynek során az egyik irányítja gépet, míg a másik fimez.

Hexakopter kiváló stabilitással

A robosztus kialakítás, a nagy méretek és a hat forgórészes megoldás még a kedvezőtlen időjárási körülmények között is kiváló gépstabilitást kínál. Az ST16 az android operációs rendszerrel és a 7"-os érintőképernyővel kombinálva nélkülözhetetlen kezdők számára. A drón akkor is biztonságosan leszállhat, ha a motor meghibásodik. A könnyebb szállítás érdekében minden forgó kar lehajtható, és a gép méretei jelentősen csökkenthetők. Így a szállítása is sokkal biztonságosabbá válik.

A csomag tartalma:
Dron Yuneec Typhoon H kamera CGO3 + driver ST16, a másodlagos kamera Driver Wizard 14.8V lítium-polimer drón akkumulátor (5400 mAh), az akkumulátor hálózatról tölthető, SD kártya, napellenző, csere propeller, használati utasítás
 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Távirányítóval
Repülési funkciók GPS, Akadály észlelése

Kamera

Kamera funkciói Képstabilizátor

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db
Távirányítóban lévő elemek típusa Li-Ion
Távirányítóban lévő elemek száma 1 db

Tömeg

Tömeg 1 695 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz
Kód:  CVI950h1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  YUNTYHBEU-W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10