Oldal frissítése

YubiKey 5C NFC

4,8 14 értékelés
30 990 Ft

YubiKey 5C NFC

A YubiKey 5C NFC univerzális biztonsági token védi személyazonosságát

Használd a YubiKey 5C NFC biztonsági tokent az e-mailek, a tőzsdéken lévő kriptovaluták, a közösségi hálózatok vagy akár csak a számítógépedhez való hozzáférés biztosításához. A YubiKey 5 az egyik miniatűr USB-C eszköz a legújabb generációs tokenek közül. Támogatja a többfaktoros hitelesítést bejelentkezési jelszó nélkül. Kombinálja az érintkező USB-C-t és az érintésmentes NFC-t, a többfaktoros hitelesítést. Az ellenőrzéshez elég egy ujjmozdulat. A YubiKey 5C NFC alkalmas kis-, közép- és nagyvállalatok és végfelhasználók számára. Értékelni fogod a vízálló kialakítást és az intuitív vezérlést. A vállalatok alkalmazottaik hitelesítésére, a webszolgáltatók pedig a felhasználók egyszerű és biztonságos bejelentkezésére használhatják. A YubiKey 5C NFC ellenáll az adathalászatnak és a rosszindulatú szoftvereknek. Kompatibilis a Windows, Mac OS, Linux, Android és iOS operációs rendszerekkel.

YubiKey 5C NFC univerzális biztonsági token

A YubiKey 5C NFC helyettesíti a jelszavakat

A YubiKey 5C NFC a leggyakrabban használt eszköz az internetes webes szolgáltatásokba és alkalmazásokba való biztonságos bejelentkezéshez.(például e-mail szolgáltatások, közösségi hálózatok, kriptovaluta tőzsdék) egy második erős tényező formájában, többfaktoros vagy ideális esetben jelszó nélküli hitelesítés, ahol a felhasználó egy további gomb megnyomásával megerősíti személyazonosságát, amellyel a token fel van szerelve.

YubiKey 5C NFC univerzális biztonsági token

A professzionális IT világában bizonyított

A világ 10 legnagyobb IT-vállalatából 9 már alkalmazza a YubiKey tokeneket alkalmazottai hitelesítésére (Google, Facebook, Microsoft).

YubiKey 5C NFC univerzális biztonsági token

Egyszerű és könnyen használható

A YubiKey 5C NFC biztonsági token nem rendelkezik akkumulátorral, és nem igényel meghajtót a működéséhez, így azt nem kell telepíteni és frissíteni semmilyen módon. Ez azt is lehetővé teszi, hogy ne csak egy adott szolgáltatáshoz, hanem tetszőleges számú szolgáltatáshoz újrafelhasználható legyen. 

A megerősítés elve

A YubiKey 5C NFC rendelkezik egy fémgombbal, amelyet a felhasználó a művelet megerősítéséhez megnyom (nem mindig szükséges). A token különbséget tesz a hosszú és rövid nyomások között. A gomb tisztán mechanikus, nem vesz ujjlenyomatot. A gomb megnyomásán kívül a felhasználó szükség esetén beír egy numerikus PIN-kódot is (mint pl. egy bankkártya esetén, amikor ATM-ből veszel fel pénzt). 

Támogatott szolgáltatások - YubiKey 5C NFC

 

A Yubico több száz szolgáltatást sorol fel, amelyekkel a YubiKey tokenek párosíthatók. Létezik egy nyilvánosan karbantartott lista is a 2FA-t támogató szolgáltatásokról. A listán a YubiKey szempontjából azok a szolgáltatások relevánsak, amelyek hardveres vagy szoftveres token-támogatással vannak jelölve.

A YubiKey 5C NFC biztonsági token főbb jellemzői

  • Biztonságos bejelentkezés számítógépekre, laptopokra, táblagépekre és szerverekre
  • Biztonságos VPN és távoli asztali bejelentkezés
  • Titkos kulcsok tárolása dokumentumok titkosításához, visszafejtéséhez és aláírásához
  • Fizikai hozzáférés épületekhez, ahol a YubiKey helyettesíti a belépőkártyát
  • Kombinálja az érintéses és az érintés nélküli többfaktoros hitelesítést
  • Csatlakozás USB-C porton keresztül
  • Könnyen telepíthető megoldás vállalatok számára, amely jelentősen csökkenti a működési költségeket és egyszerűsíti a felhasználói bejelentkezésekkel kapcsolatos folyamatokat, például a jelszó visszaállítását, az új felhasználók regisztrációját és az egyes alkalmazottak hozzáférési szintjeinek differenciálását

Műszaki adatok

Méretek:
18 × 45 × 3,7 mm

Tömeg:
4 g

Támogatott protokollok:
Secure Static Password
YubiKey OTP
OATH-HOTP (Event)
OATH-TOTP (Time) - vyžaduje Google nebo Yubico Authenticator
Smart Card (PIV-Compliant)
OpenPGP
FIDO U2F (Universal Second Factor)
FIDO2 (WebAuthn, FIDO2 CTAP1, FIDO2 CTAP2)
Secure Element

Interfész:
USB-C
NFC (Near Field Communication)

Készülék típusa:
HID Keyboard
CCID Smart Card
FIDO HID device

Kriptográfia:
RSA 2048
RSA 4096 - csak PGP
ECC p256
ECC p384
Mit nem tud a YubiKey token?

  • A YubiKey nem pendrive. Nem tudsz rá felhasználói fájlokat (fényképeket, videókat, zenéket, dokumentumokat) feltölteni.
  • A YubiKey nem kriptotárca, és nem tud bitcoint vagy más kriptovalutákat tárolni.
  • A YubiKey nem egy ún. QSCD (Qualified Signature Creation Device)erőforrás (minősített aláírás-létrehozó eszköz), ezért nem tud az eIDAS szerinti minősített tanúsítványt tárolni.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozó USB-C

Működés és funkció

Kivitel Miniatűr
Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 18 mm
Magasság 45 mm
Hosszúság 3,3 mm
Tömeg 3 g
Kód:  YUBIK002a5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YUBIKEY-5CNFC

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05