Oldal frissítése

Yonex Voltric CRONUS

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Yonex Voltric CRONUS

A Yonex Voltric CRONUS tollaslabda ütője minden kezdő és haladó játékos számára elengedhetetlen. A modell különösen olyanok számára ideális, akik kedvelik az offenzív stílust és szeretnék elsajátítani a tollaslabda alapjait. A modern megjelenés, illetve a lime és fehér szín egyvelege mindenki tetszését elnyeri. A Voltric sorozatnak és ennek a modellnek nagy előnye, hogy speciális felülettel rendelkezik. Az ütő képes elnyelni a rezgéseket és kényelmes fogást biztosít. A Yonex CRONUS izometrikus fej része 32 százalékkal nagyobb Sweet Spot (ideális ütésekhez) területtel rendelkezik, mint más ütők. A termék tömege 80-84,9 gramm.

A Yonex Voltric CRONUS legfontosabb jellemzői

  • A Yonex CRONUS megjelenése meggyőző
  • Grafit felhasználásával
  • 32 százalékkal nagyobb Sweet Spot, mint más ütőknél
  • Az üző közepesen rugalmas, tömege pedig mindössze 80-84,9 gramm
  • Long Size méret (10 mm hosszabb)
  • Kiegyensúlyozott kialakítás

Robosztus, megbízható és stabil

Az ütő Tri-Voltage szisztémával lett felszerelve, amely egyszerre két dologért felel: az ütésekért és a fogásért. A rendszer volfrám részecskéinek sűrűsége tízszer akkora, mint a keretben és a markolatban található grafit szilárdsága (2. és 10. pozíció, akár az óra mutatói). Ez szűkebb profilt és nagyobb keménységet biztosít. Mindez lenyűgöző ütéseket és stabil fogást jelent. A modell beépített T-Joint technológiával és epoxi gyanta markolattal rendelkezik, amelyek tovább növelik a keret szilárdságát.

Nem lesz ellenfeled

Az innovatív Voltric technológia az ütő fejének 2. és 10. pozíciójában található (akár az óráknál). Ez egy olyan különleges szűrő, amely képes csökkenteni a magas és a tompa hangokat. Az eredmény: élesebb hang az ütéseknél, amely elsősorban az ellenfelek idegrendszerére lesz hatással.

Yonex Voltric CRONUS stabil fogással

A Control Support Cap technológia 88 százalékkal nagyobb tapadási területet biztosít, mint a hagyományos ütők. Így könnyebb az ütések irányítása és fogadása.

 
Kód:  SPTyon001
Termékszám:  4549317544198
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20