Oldal frissítése

Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Yonex Voltric 200 LD Premium Gold, 4UG4

Ön is szeret tollaslabdázni?  AYonex cég készített egy új Yonex tollaslabda ütőt, melynek Voltric 200 LD Premium Gold a neve. Az ütő célja a középhaladó játékosok kiszolgálása. Használja ki az új technológiát a maximális ütőerő és a gyorsabb reakció érdekében.

A könnyű grafit tollaslabda ütő alkalmas azon játékosoknak, akik nagyobb szabályozást igényelnek a mérkőzés során. Az izometrikus fej akár 32% -kal nagyobb rezgési csomópontot biztosít, mint a hagyományos ütők. A beépített T-pont az ütő formázott kialakítású fejrészével csatlakozik. Ez biztosítja a forgásra és mozgásra alkalmatlan stabil és egységes vázszerkezetet. Az eredmény: erősebb és pontosabb ütések.

A főbb előnyök

  • Középhaladó játékosoknak tervezték
  • Mintegy 32% -kal nagyobb rezgési csomópont (Sweet Spot )
  • Gyors és pontos ütések
  • Tri-feszültségű rendszer a nagyobb szilárdság és gyors kezelés érdekében
  • Könnyű, grafit színű, volfrám elemekkel

Teljesítmény és kezelés

Az új Tri-Voltage rendszerrel  két tulajdonság egyesül, amely az esetek többségében szinte soha nem egyesül egy ütőben. A keret tetején található megnövekedett súly növeli a labda becsapódásának erejét, azaz az ütőerőt, míg egyidejűleg lelassítja a reakcióidő sebességét. Ha a keret könnyebb volna, a jelenség fordítva zajlana le. Az új rendszernek köszönhetően az ütőben két helyen is volfrám részecskék helyezkednek el. 

Tekintettel arra, hogy a keret grafitból készült, és a felhasznált volfrám által az ütő 10-szer nagyobb sűrűségűvé vált, az ütő nagyobb szilárdsággal bír és 5%-al növeli a labda becsapódásának erejét az ütő gyors reakció ideje érdekében.

 
Kód:  SPTms1432
Termékszám:  4549317631874
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15