Oldal frissítése

Yonex Super Grap fehér

4,7 33 értékelés
2 990 Ft

Yonex Super Grap fehér

Szenvedélyesen űzi az ütős sportokat, de kedvenc ütőjének nyele már nem olyan, mint régen volt? Cserélje ki a megbízható Yonex márka markolat borítójára! A grip jól tapad, elnyeli az izzadtságot, és speciális felületet képez az ütő nyelén, amely garantálja a biztos fogást. A grip vastagsága 0.6 mm, így a régi borításra is felviheti.

A gripeket tollaslabda, squash és teniszütőkhöz is használhatja. A grip tökéletes teljesítményt nyújt még a hosszú játékok alatt is, mert szárazon tartja a tenyeret, és biztossá teszi az ütőfogást. Elnyeli a labda okozta vibrálást, és lehetővé teszi, hogy minél pontosabban fogadja az ütéseket, kontrollálja és érezze a labda erejét. Ennek köszönhető, hogy világszerte népszerű választás profi játékosok körében is.

A csomag 3 darab markolatborítást, és kiegészítő, Yonex logóval ellátott ragasztócsíkokat tartalmaz. A poliuretán csomagolásnak köszönhetően a termék 100 %-ban megőrzi minőségét.

Jellemzők:

A csomagolásban lévő mennyiség:
3

Szín:
fehér

vastagság:
0,6 mm-es

alkalmazás:
A régi markolatborításra is felviheti
Csavarja fel az ütő végétől

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felső markolat
Sporttevékenység Tenisz, Squash, Badminton
Szín Fehér
Anyag Poliuretán
Vastagság 0,6 mm
Darabszám 3 db
Kód:  SPT391
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4930379385063
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20