Oldal frissítése

Yonex Nanospeed 2000

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yonex Nanospeed 2000

Azt is lejátszó manapság egyre népszerűbb Missile nevű játékot tollaslabda? Akkor meg kell minőségi berendezés. Ez rakéta Nanospeed 2000   A világhírű cég Yonex a helyes dolog azok számára, akik a saját rakéta várnak valami több, mint az átlagos minőségű.A fej és a tengely anyaga kiváló minőségű grafit, így erősödött és a könnyedség. Sőt, tele van a modern technológiák.

teljes technológia
Az egyik kiemelkedő jellemzője ennek a rakétának a izometrikus fejét. Ez több, 32% nagyobb sweet spot, mint a normál rakéták. A kibővített sweet spot lehetővé teszi a sokkal jobb üti a labdát, még ha nem is teljesen optimális beavatkozást.

Találkozásánál az ütő fejét egy akna van süllyesztve beépített T-be. Ez a modul lehetővé nekroutivou és egységes vázszerkezet. Az eredmény egy erősebb és pontosabb ütések.

Technológia Solid Feel Core nek alapjául szolgáló rakéta, arra szolgál, hogy elkerüljék kellemetlen vibráció előkészítésében feltöltésére használt keret speciális por. Az eredmény egy olyan érzés, az erő a kezében, és nagyobb labda kontroll.

Végül, de nem utolsósorban a helyszínen Vezérléstechnika Support Cap, amely akár 88% -kal szélesebb fogófelület, mint a hagyományos ütők. A lehetőség, hogy az sokkal rövidebb és gyorsabb manőverezést rakéta, amely üdvözölte a játékosok párosított tudományág.

a teljes megbízhatóság
Tollaslabda ütő Nanospeed 2000 tehát egy kiváló eszköz a játékosok, akik a saját rakéta számíthat a megbízhatóság és a tökéletesség.

Műszaki adatok:

Súlya rakéta:
3U = 85 g

Grip méret:
G3

Szín rakéták:
ezüst / piros

Színes csomagolás:
fekete

Anyaga ütő feje:
grafit

Anyaga ütő keret:
HMgrafit FULLRENE

Paraméterek

Egyensúly

Egyensúly típusa Középen kiegyenlített

Játék stílusa

Játék stílusa Univerzális

Méret

Hossz 675 mm

Tömeg

Tömeg 85 g

Rugalmasság

Rugalmasság Közepesen rugalmas

Anyag

Fej anyaga Grafit
Kód:  SPT381
Termékszám:  4547656663501
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20