Oldal frissítése

Yonex Muscle Power 7

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yonex Muscle Power 7

Ön is rendszeres tollasozik, és rajongója ennek a manapság egyre népszerűbb játéknak? Ha igen, akkor a lehető legjobb felszerelésre van szüksége.
A Muscle Power 7 tollasütő a világhírű Yonex cég egyik kiváló terméke, amelyet bátran ajánlunk a rendszeresen teniszezőknek. A teniszütő nyele és a feje is grafit és alumínium kombinációjából áll, mindezzel erőt és könnyedséget biztosítva a játéknak. Erről az ütőről mindenképpen elmondható, hogy a legmodernebb technológiával készült.

Tökéletes technológia

Az ütő egyik nagyszerű jellemzője az izometrikus fej.
Ennek köszönhető az, hogy 32%-kal nagyobb a találati arány és felület (sweet spot), mint a normál ütők esetében. A továbbfejlesztett sweet spottal pedig még jobban lehet a labdát elütni még akkor is, ha nem optimálisan éri el az ütőt.

Az ütőfej tengelyének csatlakozásánál beépített T-csatlakozó található. Ez a modul egy könnyű és egységes keretszerkezetet biztosít. Az eredmény az erősebb és pontosabb ütés.

Yonex Muscle Power 7 futurisztikus hatású, lekerekített sarkai segítenek kihasználni a keret teljes erőpontenciáját. Ahelyett, hogy a húrokat a hagyományos áthidaló lyukrendszer éles pontjain helyezték volna el, a Muscle Power zsinórjait az ütő fejének a keretében helyezték el, amely nem okoz húrterhelést, sem fáradást az érintkezési súrlódás révén. Ez a felépítés a keret és a húr teljes egységét hozza létre. 

Teljes megbízhatóság
A Muscle Power 7 nagyszerű társ minden olyan rendszeres játékos számára, akik megbízhatóságot és tökéletességet várnak a tollasütőjüktől.

Műszaki adatok:

Az ütő tömege:
2U = 95 g

Grip méret:
G4

Az ütő színe:
Piros / fekete

Színes csomagolás:
fekete

Ütőfej anyaga:
alumínium

Ütőkeret anyaga:
grafit

Paraméterek

Egyensúly

Egyensúly típusa Középen kiegyenlített

Játék stílusa

Játék stílusa Univerzális
Játékos szintje Rekreáció

Méret

Hossz 665 mm

Tömeg

Tömeg 95 g

Rugalmasság

Rugalmasság Közepesen rugalmas

Anyag

Fej anyaga Alumínium
Kód:  SPT386
Termékszám:  4549317113219
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20