Oldal frissítése

YI Mini Dash kamera fekete

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YI Mini Dash kamera fekete


    

A YI Mini Dash kamera egy olyan felvételi kamera, amely széles látószögű 140°-os objektívvel rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy mindent rögzít az autó előtt. A kamera a legkorszerűbb videoprocesszorral és érzékeny érzékelővel van felszerelve, amely rögzíti a videót 1080p-nál 30 fps képsebességgel. Van egy 3-tengelyes állítható G-érzékelő is rajta, amely lehetővé teszi a felvétel automatikus rögzítését közvetlenül baleset után. Ezek a fontos felvételek tehát maximális biztonságot élveznek.

    

Az YI Mini Dash fényképezőgép legfontosabb jellemzői

  • A bekötés szöge 140°
  • Felvétel Full HD felbontásban
  • G-szenzor
  • Diszkrét telepítés
  • Mobilos alkalmazás
  • Vezeték nélküli WiFi modul
  • Infravörös szűrő
  • Max. 64 GB-os microSD-kártyák támogatása
    

Kamera kellemes felhasználói környezetben

A 2 hüvelykes LCD-képernyőt és a felhasználóbarát felhasználói felületet nagy navigációs gombokkal és könnyen olvasható ikonokkal látták el. A kijelzőnek köszönhetően azonnal rögzítheted felvételeket. A legnagyobb előnye, hogy az YI Mini Dash fényképezőgép közvetlenül az autó elindítása után már működik is, ezért nem kell várni, amíg a rendszer elindul. További előnye a diszkrét kialakítás és a 3M-es ragasztószalaggal a szélvédőre szerelt könnyű telepítés. A rögzítő kamera kompakt mérete biztosítja, hogy szinte lehetetlen látni a szélvédő mögött.

    

Mobil alkalmazásokkal is működik

A YI Mini Dash kamera vezeték nélküli 2,4 GHz-es WiFi modullal is rendelkezik. És hogy ezt mit is jelent? A mobiltelefonnal csak töltsd le az alkalmazást, csatlakoztasd az okostelefont a kamerához, majd nézd meg a valós idejű felvételt,  a már mentett videókat, vagy oszd meg őket barátaival. Az objektív infravörös szűrővel rendelkezik, amely megakadályozza az infravörös sugárzást, így a felvételek élesebbek, tisztábbak és valósághűbbek lesznek.


Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SDXC
Támogatott video formátumok H.264
SD kártya max. méret 64 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 70 g
Szélesség 54 cm
Magasság 38 cm
Mélység 85,5 cm

Látószög 140 °
Objektív fényerőssége f/2,2
Érzékelő felbontása 2 Mpx
Kijelző mérete 2 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Full HD (1920×1080)
Videó-hangbeállítás Mono

Típus és funkció

Típus Autóba
Jellemzők Hurok felvétel

Elemek

Tápellátás típusa Szivargyújtó
Kód:  XIAM09a1
Termékszám:  YI010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10