Oldal frissítése

Yi Lite Action Camera Kit Black

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yi Lite Action Camera Kit Black

A sikeres kínai márkájú, kültéri mini akció fényképezőgép lehetővé teszi, hogy képekben és videófelvételekben örökítsd meg élményeidet és emlékeidet, mégpedig fantasztikus 4K felbontásban. Méreteinek köszönhetően a készülék akár a zsebedben is tökéletesen elfér. A termék gyors microSD kárytákon rögzíti a felvételeket, elektronikus képstabilizátorral rendelkezik, továbbá mikrofonjának és az AAC formátumnak köszönhetően jobb hangminőséget garantál, mint az MP3. A fényképezőkép emellett 9 kreatív üzemmóddal rendelkezik, beleértve a time-lapse-et is, a Wi-Fi, illetve a Bluetooth csatlakoztatásnak hála pedig a képeket és videókat akár az okostelefonodon is megszerkesztheted.

A fekete Yi Lite Kit akció fényképezőgép előnyei

  • Örökítsd meg az élményeidet 4K-ban
  • Kiváló minőségű képeket készít
  • Jobb hangminőséget garantál, mint az MP3
  • Az érintőképernyő élőképet mutat
  • Ideális méretű
  • Vezeték nélküli kapcsolat okostelefonhoz
  • Szett vízálló tokkal

4K stabilizált felvétel

A Yi Lite alkalmas nagysebességű microSDXC memóriakártyák befogadására, akár 64GB-ig. A videókat 4K felbontásban 20 fps-sel, Full HD-ben pedig 60 fps-sel képes rögzíteni. A 16 Mpx-es felbontású képek ideálisak a közösségi hálózatra történő feltöltéshez, a kiváló minőségű képfeldolgozásról pedig a Sony IMX206 érzékelője gondoskodik. A csúcsminőséget a hatrégetű, f / 2.8 rekesznyílású és 150°-os betekintési szöggel rendelkező lencse is tovább fokozza. Ennek köszönhetően még gyenge fényviszonyok között, illetve zárt helyeken is tökéletes képkészítésre van lehetőség.

Hogyan áll készen a Yi Lite az akcióra?

Az új HiPix Hi3556 lapkakészlet túlmelegedés nélküli, megbízható működést biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy még a legigényesebb jeleneteket is teljes felbontásban rögzítsd. A 2 hüvelykes képátlóval rendelkező LCD érintőképernyő nagyszerű választás a kalandokhoz, a Gorilla Glass és az érintő-technológia pedig az egyik legintuitívabb vezérlést garantálja. A közösségi hálón történő videómegosztáshoz és az adatátvitelhez a Bluetooth 100 méteres hatósugarán belül 50Mbps-os átvitel áll rendelkezésre. A készüléket 10 méterről akár távolról is aktiválhatod, továbbá kipróbálhatod a 9 kreatív üzemmód egyikét, beleértve a time-lapse-et is. Használd ki a szetthez tartozó vízálló tok nyújtotta előnyöket, amikor vízalatti filmezésre adod a fejed.

Paraméterek

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás 4K (4096 × 2160)

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
SD kártya max. méret 64 GB
Kód:  XIAcamd10
Termékszám:  AMI422

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10