Oldal frissítése

YENKEE YSM 501MG

4,7 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 3 280 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 3 120 Ft/db

YENKEE YSM 501MG

Egy olyan tartót keres gépjárművébe, amely egyszerűen használható az Ön mobiltelefonjával? Mit szólna az új Yenkee YSM 510 MG tartóhoz, amely egyszerűen felszerelhető a gépjármű szellőzőnyílására? A tartozék kompatibilis minden típusú telefonnal és tablettel, továbbá mágneses rögzítőkkel rendelkezik, amelyhez a készülékek hátlapjuknál fogva csatlakoztathatóak. A megoldásnak köszönhetően a csatlakoztatott eszköz 360°-ban elforgatható, és nem zavarja a kilátást az elülső szélvédőn keresztül.

A Yenkee autós telefontartó főbb tulajdonságai

  • Letisztult forma, egyszerűen rögzíthető mobiltelefon
  • A fekete színű kivitelezésnek köszönhetően gyönyörűen illeszkedik a gépjármű belteréhez
  • A Yenkee YSM 501 MG akár 1,5 - 3,5 mm méretű szellőzőnyílásokra is felszerelhető
  • Igény szerint 360°-ban elforgatható
  • A Yenkee tartó nem zavarja a kilátást az elülső szélvédőn keresztül

Miért is egyedülálló a Yenkee YSM 501 MG?

Ezt az autóban felszerelhető tartót főként azok a sofőrök találják majd hasznosnak, akiknek szükségük van arra, hogy vezetés közben telefonkészülékük elforgatható legyen. A tartozék ráadásul rögzíthető a legtöbb olyan gépjárműben, amelyek megfelelnek az adott kritériumoknak.

Az autós telefontartó megfelelő felhelyezése

Vezetés közben maximális odafigyelést kell tanúsítanunk. A Yenkee ezért egy olyan autós telefontartót fejlesztett ki, amely a szellőzőnyílásokra rögzíthető. Ezzel biztosítja a stabil rögzítést, ugyanakkor nincs szükség különböző hajlító karokra, mégis kéznél van a sofőr számára. Az autók napjainkban különböző standardoknak felelnek meg, ez alól pedig nem képeznek kivételt a szellőzőnyílások méretei sem. A tartót akár az anyósülésen helyet foglaló utas is igénybe veheti.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Autóba
Umístění držáku Szellőzőrácsra

Rögzítés

Uchycení zařízení k držáku Mágneses
Kód:  YEE001d1
Termékszám:  YSM 501MG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15