Oldal frissítése

Yenkee YMS 3028RD Resistance

4,7 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yenkee YMS 3028RD Resistance


Modern technológia ellenálló testben

A test Avago 3050 érzékelőt rejt, amelyet az egész játékközösség szeret. Képes észlelni az egér legkisebb mozgását és a reakcióideje villámgyors. Ezzel minden fejlövés sikeres lesz!

Ezen felül nagyon ellenálló OMRON mikrokapcsolókkal van ellátva, amelyek kibírnak legalább 10 millió kattintást! Az integrált tömeg hozzájárul a tökéletességéhez.



A romantika érzékenysége, a praktika hasznossága

500 - 4000 DPI-t tud! Csakis Önön múlik, hogy a négy felbontási szint közül melyiket válassza. Vagy mindent beállíthat a saját igényeihez mérten. Ezzel elérheti a megálmodott pontosságot, és mindenekelőtt a lélegzetelállító sebességet a célzás alatt, amelynek köszönhetően legyőzi még a legkeményebb riválist is.

Olyan egeret keres, amely több gombbal van ellátva? Nem probléma. A testén egyből hét gomb van, és mindez programozható. Ezek nemcsak az összes csatát teszik könnyebbé, hanem a munkát is.



Pontosan az Ön elképzelései alapján! 

Ergonomikus teste van, amelynek köszönhetően még a leghosszabb rajtaütéseket is kibírja. Mindenféle fogáshoz alkalmazkodik, és ezáltal a kezei nem fáradnak el!

A csomagolásban cseh software is található, amellyel egyszerűen megadhatja a háttérvilágítás színét, a makrót, a beolvasási frekvenciát, a kurzor érzékenységét és sebességet, vagy a dupla kattintást. A megálmodott beállításait akár öt profilba is elmentheti, majd szükség szerint kiválaszthatja a megfelelőt.



Minden részletében tökéletes

Az RGB LED-nek köszönhetően a test több millió különböző színben képes világítani. A végén egy 1,8 méter hosszú, fonott kábel található aranyozott USB csatlakozóval, amelyet nem lehet csak úgy elpusztítani. Ezáltal gyors és pontos kapcsolatot biztosít az egér számára, amelynek a maximális frekvenciája akár 1000 Hz.


A győzelemhez vezető úthoz egy egéralátétre is szükség van, amely különleges, alacsony súrlódású felülettel és csúszásmentes gumi alappal van ellátva. Mindez része a csomagolásnak.



A Yenkee YMS 3028RD Resistance gamer egér legfontosabb jellemzői

  • Gamer egér szemet gyönyörködtető kivitelezéssel
  • Akár 5 programozható profil
  • Lövés tripla kattintással
  • 7 programozható gomb
  • Beolvasási érzékenység akár 4000 DPI-ig
  • Az RGB LED-nek köszönhetően a háttérvilágítás színe beállítható
  • 1,8 m hosszú, fonott kábel aranyozott USB-vel
 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7,8 cm
Magasság 4,3 cm
Mélység 12,5 cm
Tömeg 157 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 10, Windows 11

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 4 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  YEE004s2
Termékszám:  YMS 3028RD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10