Oldal frissítése

Yenkee YMS 3028BE Overlord

4,7 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yenkee YMS 3028BE Overlord

Az egér egy Avago 3050 érzékelőt, amelyet mindenki dicsér, aki számítógépes játékokat használ. Még a legcsekélyebb mozgást érzékeli, és reakciói villámgyorsak. Ezzel az egérrel azonnal tudsz reagálni bármire!

Az OMRON rendkívül tartós mikrokapcsolóival lett felszerelve a leggyakrabban használt gombokon, amelyek legalább 10 millió kattintást is kibírnak! Az integrált súly hozzájárul a tökéletességhez.

Érzékenység, hasznosság, praktikum

Az egér felbontását DPI 500 és 4000 DPI között lehet változtatni attól függően, hogy melyikre van éppen szükséged. Az egér azt a pontosságot biztosítja, amiről mindig is álmodtál, így játék közben biztosan azt a sebességet kapod, amivel a legkeményebb ellenfeleket is legyőzheted.

Több egérgombra van szükséged? Ez sem lesz többé probléma, mivel ezen az egéren hét programozható gomb kapott helyett, amelyek nemcsak a játékot, de a munkát is könnyebbé teszik.

Pontosan a képzeleted szerint!

Az egér teste ergonomikus kialakítású, amely még a leghosszabb raid alatt is kényelmes. Minden játékstílushoz alkalmazkodik, így a kezed soha nem fog elfáradni!

A csomagban olyan szoftver található, amellyel egyszerűen beállíthatod a háttérvilágítás színét, a makrókat, a lekérdezési frekvenciát, a kurzor érzékenységét és sebességét. A kívánt beállításokat legfeljebb öt profilra mentheted, majd szükség szerint használhatod.

Tökéletesség minden részletben

Az RGB LED miatt az egér több millió különböző színnel világít. A végén egy 1,8 m hosszú fonott kábelt találsz aranyozott USB csatlakozóval, amely biztosan megfelelő hosszúságú lesz. Ezáltal gyors és pontos kapcsolatot biztosít az egér számára, amelynek maximális frekvenciája eléri 1000 Hz.

A legjobb használat érdekében egy speciális, alacsony súrlódású felülettel és csúszásmentes gumibakkal rendelkező játék egérpadot is igényel, amely része a csomagolásnak.

A Yenkee YMS 3028BE Overlord egér főbb jellemzői

  • Játék egér vonzó kivitelben
  • Legfeljebb 5 programozható profil
  • Három kattintással készíthet felvételt
  • 7 programozható gomb
  • Felbontás 4000 dpi-ig
  • Az RGB LED miatt a háttérvilágítás színe személyre szabható
  • 1,8 m hosszú fonott kábel aranyozott USB csatlakozóval

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 12,5 cm
Magasság 4,3 cm
Mélység 7,8 cm
Tömeg 157 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 4 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű

Szín

Szín Fekete
Kód:  YEE004s1
Termékszám:  YMS 3028BE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05