Oldal frissítése

YENKEE YMC 1020GY

4,3 130 értékelés
4 390 Ft

YENKEE YMC 1020GY

A Yenkee asztali mikrofon kiváló minőségben rögzíti a hangot. Elsősorban az online játékok, chat, streaming és videokonferenciák esetén tesz jó szolgálatot. A levehető, csúszós állvány állítható dőlésszöggel biztosítja a maximális elhelyezési rugalmasságot, így a mikrofon nem zavarja a munkaasztalt. Nem kell aggódnod, hogy barátaid, kollégáid vagy csapattársaid rosszul fognak hallani. Ha pedig egy kis adatvédelemre van szükséged, akkor kikapcsolhatod a mikrofont mechanikus kapcsolóval. Összehasonlítva az azonos kategóriájú termékekkel, professzionális tervezése és stílusa teszi egyedi PC kiegészítővé.

    

A Yenkee YMC 1020GY fő előnyei

  • Plug and Play - csatlakozás után azonnal használhatod a PC-vel
  • Elegáns megjelenésű asztali mikrofon
  • Tökéletes akusztikai tulajdonságok
  • Profi minőség alacsony áron
  • Irányított tartomány
    

Akadálytalan streaming

A Yenkee mikrofon minden irányból felveszi a hangot. Felszerelték egy összekötő kábellel, amelynek hossza 1,8 méter. Az állítható állvánnyal együtt így semmilyen módon nem fog korlátozni téged. Ha inkább egy asztalnál, kezedben egy mikrofonnal szeretnél dolgozni, vagy játszani nem probléma, könnyen és gyorsan megoldható. A 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően a mikrofon is csatlakoztatható bármilyen standard PC-hez vagy laptophoz.


Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Elektret
Irányjellemző Gömb
Mikrofon típusa Asztali
Min. frekvencia 50 Hz
Max. frekvencia 16 000 Hz
Impedancia 2 200 Ohm
Érzékenység -55 dB

Csatlakozás

Csatlakozás 3,5 mm Jack
Kábelhosszúság 1,8 m

Tulajdonságok

Csomag része Állvány
Alkalmas Beszéd
Kód:  YEEmia01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YMC 1020GY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15