Oldal frissítése

Yenkee YBT 1070GY TARMAC 8"

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yenkee YBT 1070GY TARMAC 8"

Táskát keresel a laptopod vagy a tableted számára? Válaszd a Yenkee 8 “-es tabletekhez alkalmas válltáskáját, és használd minden nap a munkába vagy a városba menet, vagy a mindennapi tevékenységek során. A párnázott belső tableteknek 8” méretig biztosít elegendő helyet, és optimális védelmet minden váratlan ütődéssel szemben. Védd a tabletedet – szerezd be a Yenkee válltáskát!

A Yenkee YBT 1070GY TARMAC válltáska legfőbb jellemzői

  • Yenkee válltáska mindennapi használatra
  • Párnázott rekesz 8"-es tabletek számára
  • 1 kisebb és 1 nagyobb zsebbel az előlapon, szervezett belső térrel
  • Állítható vállpánt
  • Párnázás a kényelmes használat érdekében
  • Kétutas cipzár

A Yenkee YBT 1070GY TARMAC hátizsák elrendezése

A Yenkee párnázott rekesszel rendelkezik, amely megbízható védelmet nyújt egy 8”-es tablet számára. Elején egy kisebb, és egy nagyszerűen szervezett belső térrel rendelkező nagyobb zseb található, amely kiválóan alkalmas tollak, mobiltelefon, bank-, és egyéb kártyák számára. A Yenkee válltáska állítható vállpánttal, és a kényelmes hordozás érdekében párnázással lett ellátva. A táska nyitásáról és zárásáról kétutas cipzár gondoskodik.

 

Paraméterek

Max. méret

Laptop képátló 8 "

További tulajdonságok

Anyag Nejlon
Hasznos tulajdonságok Elkülönített zseb az apróságok számára, Kijelző karcolás elleni védelme, Vállheveder, Cipzáras nyitás

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  YEE009a
Termékszám:  YBT 1070GY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15