Oldal frissítése

Yenkee YBT 0720BK Bubble 7" fekete tok

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Yenkee YBT 0720BK Bubble 7" fekete tok

Ismered azt az érzést, ami elfog, amikor ránézel olyan elektronikai berendezésekre, amelyek évek múltán is hibátlanul működnek és jól is néznek ki? Ez pontosan az az érzés, amit a Yenkee YBT 0720BK Bubble nyújtani tud. A külső, megerősített habszivacs párna védi a tabletet áramütés, por és piszok ellen a stílus megőrzésével, ugyanis nem növeli a készülék méretét és vonzó megjelenését sem csökkenti.

Tartók a házon belül használják a horgonyt tablet méretig 7 ", hogy amikor behelyezi a készüléket beléjük, nyitás közben gyakorlatilag nincs esély arra, hogy véletlenül leesik.Gyors hozzáférés a tablettát dupla cipzárral, amely el van látva a könnyebb kezelhetőség gumírozott lovasok. A fekete változat a ház Yenkee YBT 0920RD Bubble védelmére és tökéletesen vezeti nemcsak a tökéletes megjelenés az eszközön. Lesz saját karaktert, és elegáns megjelenés, ha nem igazán állni ruhák elemekkel piros, fekete és fehér tablettákat gyakran végeznek ki zsák mellett retikülig vagy laptop táska.

Műszaki adatok:

Külső anyag:
Szövet / Hab

Bélés:
bársony

Méretek:
140 x 220 mm

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Márka/modellek

Tablet márka Univerzális
Tablet modell Univerzális

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Használat Mindennapi

Méretek

Tablet max. nagyság 7 "
Kód:  YEE015b
Termékszám:  YBT 0720BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10