Oldal frissítése

Sárga és kék szappan pehely 400 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sárga és kék szappan pehely 400 g

Sárga és szappan pehely A cseh-szlovák öko-gyógyszereket és ökokozmetikumokat gyártó Tierra Verde kék a klasszikus mosószappanból készül. Meleg vízben jól oldódnak, mindenféle típusú és színű ruhát moshat velük kézzel vagy 40 ° C feletti mosógépben. A pelyhek nem tartalmaznak pálmaolajat, alkalmasak allergiások számára ruhák mosására és szappaniszap előállítására. Szappanpehely Tierra Verde Yellow & Mielőtt a mosógépben mosna, oldja fel a Kéket meleg vízben, majd töltse fel közvetlenül a mosógép dobjába.

A Tierra Verde sárga és szappan pehely főbb jellemzői Blue

  • Gyengéd mosószer minden típusú és színű ruha mosásához
  • A klasszikus mosószappan szappanpelyhei nem tartalmaznak pálmaolajat
  • Alkalmas szappaniszap előállítására
  • Szappanpehely Tierra Verde Yellow & A kék jól oldódik meleg vízben
  • Ideális ruhák mosásához allergiások számára
  • A pelyhek kézzel vagy mosógépben moshatók 40 ° C-tól felfelé

Dávkování na 4 - 5 kg prádla:
Lágy és közepesen kemény víz:
10 g (2 púpozott kanál) pehely
Kemény víz:
Használjon lágyítószert, vagy növelje az adagot 20 g (4 evőkanál) pehelyre
Kézi mosás:
5 g (1 púpozott kanál) pehely a fürdőmosáshoz (kb. 10 l)

Hogyan készítsünk Tierra Verde Yellow & pelyheket Kék, hogy szappan iszap

Öntsön kb. Egy liter forró vizet a vödörbe, és adjon hozzá 175 g szappanpelyhet. Keverje fel, amíg fel nem oldódik. Ezután adjon hozzá 150 g szódabikarbóna port, amely feloldja a zsírt, lágyítja a vizet, eltávolítja a foltokat és fertőtleníti. Keverjen össze mindent alaposan, és töltsön fel legfeljebb 10 liter forró vizet a vödörbe. Adja ki a nyálkát a Tierra Verde Yellow & szappan pehelyből Kék közvetlenül a mosógép dobjába, mosásonként kb. 250 - 500 ml. Kövesse a nyálka koncentrációját és a szennyezettség mértékét. Kemény vízben történő mosáskor nem biztos, hogy elégedett az eredménnyel. Kísérletezhet az összetevők arányának kísérletezésével, más Tierra Verde termékek hozzáadásával, például gél színes ruhákhoz vagy por fehér ruhák mosásához, lágyító stb.

Složení:
> 30% szappan (zsírsavak nátriumsói - pálmaolaj nélkül), < 5% illatanyag (d-limonént, benzil-szalicilát, citronellol, geraniol), nátrium-szilikát, nátrium-klorid, nátrium-hidroxid.

Kód:  PPR1359
Termékszám:  8594165002723

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10