Oldal frissítése

Yeelight LED Ceiling Light (Mint green)

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Yeelight LED Ceiling Light (Mint green)


Lámpa, amire vágysz

A Yeelight LED Ceiling Light mennyezeti lámpa formatervezéséért elnyerte a Reddot Award 2017 díjat. Ez nem egy közönséges lámpa, hanem egy intelligens eszköz, amely éjjel-nappal elkísér. Nappal teljes mértékben helyettesíti a természetes fényt, míg éjjel holdfény üzemmódban élvezheted a romantikus pillanatokat (legfeljebb 0,1 lumen fényerő). Ezenkívül a lámpatest 5 percen belül felszerelhető, és értékelni fogod IP60 védettségét is - a por és a rovarok behatolása ellen. A Yeelight LED Ceiling mennyezeti lámpa 15 m2-es helyiségekhez ideális.

A A Yeelight LED Ceiling Light (mentazöld) mennyezeti lámpa legfőbb jellemzői

  • Kényelmes működtetés távirányítón vagy mobil alkalmazáson keresztül
  • A fény színhőmérséklete 2 700-6 500 K között lehet
  • IP60-as védettség - por ellen
  • 5 perc alatt gyorsan felszerelhető
  • Együttműködik az IFTTT-vel
  • WiFi + Bluetooth

Fényár, akár egy múzeumban

A Yeelight LED Ceiling Light lámpa összesen 240 Limited / OSRAM LED-del rendelkezik, amelyek színvisszaadási indexe (Ra) nagyobb, mint 95, ami azt jelenti, hogy a megvilágított tárgyak színe szinte ugyanolyan, mint természetes napfényben.

Egyszerű felszerelni

Az innovatív gyorscsatlakozó modulnak köszönhetően a lámpa könnyen és gyorsan beilleszthető a tartóba. Nincs több gond az olyan tökéletlen rendszerekkel, mint a hagyományos lámpatestek, amelyek már a felszerelés  során megsérülhetnek. A Yeelight lámpa 5 percen belül felszerelhető.


Automatikus kikapcsolás

A MIJIA vagy a Yeelight App (iOS és Android esetében) alkalmazásokon keresztül csatlakoztathatod az intelligens Mi Band karkötőt a lámpához, és ha a karkötővel alszol, értékelni fogod a Yeelight azon funkcióját, amely automatikusan kikapcsolja a lámpát, amikor elalszol. Természetesen lehetőség van a lámpa mobilalkalmazás segítségével való irányítására  - különféle világítási módokat állíthatsz be, elmentheted kedvenc világítási beállításait és még sok minden mást. Mindez egyetlen érintéssel a mobiltelefon képernyőjén.

Akár 25 000 óra élettartam

Az alumínium hátlap, a réz érintkezők, a 450 alkatrész és a 96 munkafolyamat garantálja a rendkívül hosszú élettartamot, amelyet egy átgondolt LED-es hűtőrendszer is támogat.


Kód:  YeeLa23
Termékszám:  XD125-mint green

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20