Oldal frissítése

Yeelight Galaxy Ceiling Light 450 (csillagos)

Kiegészítők a termékhez

Yeelight Galaxy Ceiling Light 450 (csillagos)


A Yeelight Galaxy Ceiling Light mennyezeti lámpa nem az az átlagos lámpa, amilyennek tűnik. Otthonod napközben fényárban úszhat, de kellemes esti légkört is teremthetsz vele. A szemed védelme érdekében a Galaxy LED különleges akril borítása gondoskodik arról, hogy a fényt a szoba valamennyi pontját egyenletesen oszlassa el. A 45 cm átmérőjű lámpatest 20 m2-es helyiségekbe ideális, kiválóan illik nappalikba, gyerekszobákba, illetve a hálószobai folyosóra vagy akár a konyhába is. 

A Yeelight Galaxy Ceiling Light (csillagos) LED-es mennyezeti lámpa főbb jellemzői


    • Az akrilborítás megakadályozza, hogy a lámpába por vagy rovarok jussanak be
    • Csillagmintás burkolat - a csillagos eget varázsolja a szobába
    • Percek alatt felszerelhető
    • Kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant okos hangvezérlő rendszerekkel
    • Wifi és Bluetooth
    • Mobilalkalmazás
    • Akár 25 000 óra élettartam
    • Átmérője 45 cm, akár 20 m2-es helyiségekbe

    Yeelight Galaxy Ceiling Light mennyezeti lámpa könnyen állítható

    A Yeelight Galaxy Ceiling Light mennyezeti lámpa színe fényereje állítható, így könnyedén teremthetsz romantikus légkört. A színvisszaadási index (Ra) 95-nél nagyobb, tehát a megvilágított tárgyak színe majdnem olyan, amilyen természetes napfényben lenne. A lámpa színhőmérséklete 2700 K és 6000 K között állítható.

    • 3200 K alatt - meleg fény
    • 3300 és 5300 K között - semleges fény a kellemes és nyugatót légkörhöz
    • 5300 K felett - a koncentrációt segítő hideg fény

    Felszerelése egyszerű

    Egy átlagos lámpa felszerelése általában több tíz percig tart. Az összetett rögzítéssel sokszor sérül a burkolat. A Yeelight esetében ilyen nem fordulhat elő. A modern kivitelnek és a zárnak köszönhetően a Galaxy lámpa fel- és leszerelése egyaránt nagyon egyszerű. A módszer különösen takarítás idején jön majd jól.


    Hanggal vagy okostelefonnal vezérelhető világítás

    A mennyezeti lámpa kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangvezérlő rendszerekkel – így a lámpát nemcsak a mobilalkalmazásból (iOS vagy Android), hanem hanggal is vezérelheted. Egyetlen kattintással vagy utasítással változtathatod a színhőmérsékletet, a fényerőt, vagy változtathatod meg az alapbeállításokat kényelmesen az ágyból vagy a kanapéról. 


    Kód:  YeeLa26
    Termékszám:  XD162-starry

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15