Oldal frissítése

YANKEE CANDLE Fragrance Set

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YANKEE CANDLE Fragrance Set

A fényűző YANKEE CANDLE Fragrance illatgyertya készlet a fenyőfa tűlevél és a cédrusfa egyedülálló illatával tölti meg az otthonodat. A készlet egy Small Jar gyertyát, két fogadalmi gyertyát, tizenkét darab teamécsest és két illatos viaszt tartalmaz. A YANKEE CANDLE díszdoboz kinyitható fedéllel rendelkezik és hópehely motívum, valamint gravírozott, arany színű felirat díszíti. A YANKEE illatos viaszokat aromalámpákhoz tervezték, a gyertyák égési ideje 20 és 30 óra között lehet. Az illatos viasz többször használható, égési ideje 8 óra.

A YANKEE CANDLE Fragrance illatgyertya ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A fényűző illatkészlet egy pillanat alatt meglehetősen nagy tereket illattal tölt meg
  • A YANKEE készlet egy Small Jar gyertyát, teamécseseket és fogadalmi gyertyákat, valamint illatos viaszt tartalmaz
  • Az ajándékdoboz fedele nyitható
  • A YANKEE CANDLE illatos viasz aromalámpákhoz készült
  • A gyertya égési ideje 20-30 óra
  • A viasz újra felhasználható és akár 8 órán keresztül ég
  • A gyertyák kiváló minőségű paraffinból készültek

Fejillat: mandarin, bergamott és eukaliptusz
Szívillat: balzsamfenyő, fenyőtű-lé, füstölő és luc
Alapillat: cédrusfa és nyír

YANKEE CANDLE CHARISTMAS MAGIC nagy illatgyertya

A YANKEE CANDLE tiszta paraffinviasz gyertyát robusztus tetővel ellátott tartós üvegbe öntik. A legjobb természetes alapanyagokból készült. A fenyő tűlevél és a fenyő illata révén egyedi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. A kanócot kézzel egyenesítik.

YANKEE CANDLE CHRISTMAS MAGIC fogadalmi illatgyertya

A YANKEE CANDLE tiszta paraffinviaszt hagyományos gyertya formába öntik. A legjobb természetes alapanyagokból készült. A fenyő tűlevél és a fenyő illata révén egyedi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. Használj legalább 3 gyertyát a szoba illatosításához. Megfelelő tartóban gyújtsd meg őket, ugyanis lefolynak. Más gyertyákkal ellentétben ezeknek a gyertyáknak a belseje is illatos, nem csak a bevonata.

YANKEE CANDLE CHRISTMAS MAGIC illatos viasz aromalámpához

A CHRISTMAS MAGIC oldott illatos viasz az egész lakást nagyon gyorsan finom illattal tölti meg. Kisebb terekhez szilárd állapotában is használhatod, így hetekig élvezheted a frissességet. A maximális illathatás érdekében oldd fel a viaszt az aromalámpában. Miután eloltod a viaszt, megszilárdul és újra használható. Térfogata nem csökken, de egy idő után az illatesszenciák elpárolognak belőle.

YANKEE CANDLE CHRISTMAS MAGIC illatos teamécses

Klasszikus teamécses kis tartóban, amely otthoni használatra alkalmas. Az egész lakást utánozhatatlan illattal tölti meg és akár 4-6 órán át tart.


Paraméterek

Típus

Illat típusa Ünnepi/karácsonyi

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ajándékcsomagolásban

Méret és tömeg

Tömeg 742 g

Égési idő

Égési idő 100 óra
Kód:  SVI307
Termékszám:  5038581077444

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05