Oldal frissítése

YANKEE CANDLE Fogadalmi gyertya szett 12× 49 g

4,7 14 értékelés

YANKEE CANDLE Fogadalmi gyertya szett 12× 49 g

A Yankee Candle világszerte vezető aromájú gyertyák és belső terek aromáinak gyártásában. Aromájuk annyira egyedi és intenzív, hogy azonnal imádni fogja. Gyönyörű ajándék készlet 12 fogadalmi gyertyák Yankee Candle 12 × 49 g készül a legjobb minőségű alapanyagokból és tisztán természetes illatos kivonatok. Kiváló és kiváló minőségű ajándék az illatos gyertyák és illatos háztartások szerelmeseinek. Kézi alakú pamut kanóc, a lehető legtöbb mennyiségű illatos olaj természetes virág-, gyümölcs- és fűszerkivonatokkal biztosítja, hogy otthona a legszebb illatokkal illatozzon, amelyek inspirálják a családtagokat és meghökkentik látogatásait.

A Yankee gyertya fő jellemzői 12 × 49 g

  • Fogalmi gyertyák egyedi gyümölcs- és virágaromákkal
  • A Yankee Gyertya intenzív és kellemes aromája illata a helyiségnek
  • Minőségi alapanyagokból és tiszta természetes kivonatokból készül
  • Yankee Candle 12 x 49 g szett kézzel alakú kanóc
  • Minőségi és ötletes ajándék az illatos gyertyák szerelmeseinek
  • A gyertyák tartalmazzák a lehető legtöbb aromás olajat

Engedje meg magának, hogy intenzív illatú legyen

A Yankee Candle készlet 12 fogadalmi gyertyák elvarázsolja virágos és gyümölcsös illatok töltik be a szobát rendkívüli hangulatot. Válasszon jelenlegi hangulatából: alma gránátalma, egyszerűen édes borsó, lágy pamut, fehér jázminvirág, cseresznye vanília, fehér ágynemű és csipke, eper és krém, citrus rózsa, fényes grapefruit, tavaszi szerelem, vanília fagyos és lonc, ez az ajándékkészlet és örömmel szolgál az eredeti illataival.

Fogadalmi gyertyák használata

Soha ne gyújtson önálló gyertyákat. A gyertyák gyulladnak, amikor meggyulladnak, ezért ezeket speciális poharakban és gyertyatartókban kell használni . Vagy megvásárolhat eredeti Yankee Gyertyapoharat gyertyákhoz, vagy használhat másik, megfelelő méretű üvegből vagy kerámia edényből álló edényt.

Paraméterek

Illat típusa

Illat típusa Virágos, Gyümölcsös

Tömeg

Tömeg 588 g
Kód:  SVI196
Termékszám:  5038581034041

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15