Oldal frissítése

YANKEE CANDLE Dried Lavander Oak 120 ml

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

YANKEE CANDLE Dried Lavander Oak 120 ml

A Yankee Candle dekoratív illatpálcái ideálisak irodákba, olyan otthonokba, ahol gyermekek és állatok laknak, és bárhová, ahol szeretnéd ha tetszésed szerinti kellemes illat árasztaná el a levegőt. Vitathatatlan előnye, hogy biztonságosan teszi illatossá a helyiséget, a tűzveszély vagy az illóolaj kiömlésének kockázata nélkül. A csomag tartalma egy elegáns, 120 ml - es üveg váza és 12 darab bambusz pálca, melyek kellemes, frissítő illattal árasztják el a helyiségbe. A váza fa fedelén található nyílásokba helyezhetők. A YANKEE CANDLE  Dried Lavander Oak nem csak gyönyörű dekoráció, hanem mindenekelőtt csodálatos fás, fűszeres illattal tölti meg otthonodat.

A YANKEE CANDLE Dried Lavander Oak illatpálca legfontosabb tulajdonságai

  • Elegáns, üveg váza, sima fa fedéllel
  • A Yankee Candle Pre-Fragranced illatpálcái akár 10 héten át illatosítják a levegőt
  • 120 ml illatos olaj és 12 bambusz illatpálca
  • A termelői piacok hangulatát idéző fás- fűszeres illat
  • YANKEE CANDLE Dried Lavander Oaks levendula, fehér virágok, vanília, pachuli és cédrus illattal.

Akár tíz héten át illatosítja a helyiséget

A YANKEE CANDLE Fluffy Dried Lavander Oak (szárított levendula és tölgy) levendulavirág, indiai Davana fűszer, fehér virág keverék, édeskés vanília, pachuli, fás cédrus illatot hoz otthonodba, egy cseppnyi nedves mohával színesítve. A fás, fűszeres aroma a termelői piacok hangulatát idézi. A bambusz pálcák által az illat akár tíz héten át szabadul fel a helyiségben.

Térfogat:
120 ml


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Űrtartalom

Űrtartalom 120 ml

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Illatpálcák
Kód:  OSV548
Termékszám:  5038581084558

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10