Oldal frissítése

YAMAHA YRS 302B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA YRS 302B

A YAMAHA YRS 302B egy szoprán furulya C hangolással és c2-től g4-ig terjedő hangterjedelemmel. Kiegyensúlyozott légellenállással rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a játékot. Ezt segíti a bevált barokk fogólap, amely lehetővé teszi a kromatikusan tiszta játékot. Ezért kiváló választás kezdőknek és középhaladó zenészeknek.

Ez a furulya kiváló minőségű ABS-gyantából készült, elegáns megjelenése a professzionális hangszerekre emlékeztet. Ennek az anyagnak köszönhetően tökéletesen ellenáll minden negatív hatásnak a gyakori hőmérséklet-változások és a magas páratartalomnak való kitettség során is. Kompletten, tartozékkal együtt érkezik. Ezért a csomagban találsz egy pamut tokot, egy tisztító pálcikát, kenőanyagot és egy fogástáblázatot is.

Kód:  YM935a5a
Termékszám:  YYRS302BIII
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10