Oldal frissítése

YAMAHA YHT-1840 fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA YHT-1840 fekete

Film- és zene rajongók figyelem! Értékelni fogjátok az AV erősítőt, az öt csatornás hangszórót Dolby Digital Plus, True HDt valamint DTS-HD dekóderrel. További nagy előnye az integrált Compressed Music Enhancer technológia, amelynek köszönhetően élvezettel hallgathatod a tömörített zenei formátumokat is 192 kHz / 24 bit stúdió minőségben. A Yamaha HTR-1840 rendszerrel a képminőség is javítható. A 4K / 60 képkocka per sec támogatása mellett fontos részlet, hogy a 4K felskálázásnak köszönhetően átalakítja a felbontást egy magasabb értékre. A 4K tartalom lejátszása közben az AV erősítő a HDR technológiáját tökéletesen kihasználja, amelynek hála részletesebb képet biztosít a világos és sötét részeken.

YAMAHA YHT-1840 főbb jellemzői

  • Öt csatornás surround hangzás (5 × 100 W)
  • Compressed Music Enhancer - stúdió minőségű hang a tömörített formátumoknál
  • 4K felskálázás
  • Virtual CINEMA DSP támogatás
  • Beépített FM / AM tuner
  • 5x HDMI (4x bemenet, 1x kimenet)
  • ECO mód - 20% -kal csökkentett fogyasztás
  • Automatikus kikapcsolás
  • Ideális rádió, CD hallgatásához, tévé vagy saját filmgyűjtemény nézéséhez

Surround hangszóró dekóderrel

Diszkrét erősítő biztosítja a kiváló hangzást a Dolby Digital, a Dolby Digital Plus és a CINEMA DSP  surround sound dekóderekkel. A Virtual CINEMA DSP használatával biztosíthatod a surround hangzást csak magából az első hangszórókból is. Miközben rádiót hallgatsz (Yamaha HTR-2071, amely FM / AM tunerrel rendelkezik) az RDS funkciónak köszönhetően további információkat kapsz a rádiócsatornáról és annak programjairól. Ami a rendszer energiafelhasználását illeti, rendelkezik ECO móddal is - ilyenkor 20% -kal kevesebb energiát fogyaszt. A fogyasztás minimalizálását kiegészítendő, az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönheteőn, amelyet inaktivitást követően 20 perctől 12 óra időintervallumig állíthatsz be, még energiatakarékosabban működtethető a rendszer.

Hangszórók kiváló hangzással és modern design-nal

Az AV erősítő öt csatornás NS-P40 hangszórójával, amely támogatja a surround hangzást, megváltozik a filmnézés és a zenehallgatás. A mélynyomó YST II technológiájának köszönhetően robusztus és tiszta basszust hallasz majd. A hangszórók az elegáns fekete desing-nak hála tökéletesen illenek a legtöbb modern televízióhoz. Helyezd el a nappalidban a földre vagy a könyvespolcra, de akár falra szerelhető.

Kód:  YM615j5
Termékszám:  AYHT1840BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20