Oldal frissítése

YAMAHA RX-V683 titan

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-V683 titan

A YAMAHA RX-V683 vevőerősítő egy nagyszerű eszköz a házimozid kezeléséhez, amelynél képes a nagyfelbontású térhatású és sztereó hanghatásra egyaránt. Ez a titán vevőerősítő kifejezetten a rendkívül magas tisztaságú hangzásra lett tervezve. Diszkrét erősítőkonfigurációval és PPL áramkörökkel rendelkezik, amellyel kiváló hangteljesítmény leadására képes. A CINEMA DSP-vel a világ akusztikailag ismert helyiségeinek a hanghatásának az átélése is megadatik számodra.

A titán YAMAHA RX-V683 vevőerősítő főbb jellemzői

  • Csúcskategóriás, nagyteljesítményű 7.2 csatornás hang a lehető legjobb minőségű hangzás érdekében (Total Purity Concept)
  • A nagyfelbontású és a sztereó hang precíz reprodukciója
  • Kompatibilis: 4K Ultra HD, HDCP 2.2, HDR, HLG, Dolby Vision és BT.2020 gamut
  • Továbbfejlesztett YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) kaibráció a helyiség akusztikájának függvényében
  • WiFi számos szolgáltatással (alkalmazások kezelése és különféle forrásokból történő lejátszás)
  • Támogatás: AirPlay, DLNA, Spotify, Napster, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE…
  • Virtuális térhatású hangzás az elülső hangszórókból
  • Fejlett grafikai interfész a televízión és az USB/NAS-on keresztül
  • Bluetooth bemenet a tömörített hang megújításával
  • Gramofonbemenet + FM RDS tuner és internetes rádiók
  • Multiroom a több egység összeköttetésére az egész háztartás hangosítása érdekében

A legújabb YPAO és Virtual CINEMA FRONT technológiákkal vezérelt hang

Minden helyiség más, és éppen ezért lett kifejlesztve a YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer), amely analizálja a helyiség akusztikáját, és annak függvényében optimalizálja a hang különféle paramétereit csupán néhány perc leforgása alatt. Garantálja, hogy a hanghatás úgy lesz behangolva, hogy a lehető legjobb élményt biztosíthassa számodra. A YAMAHA RX-V683 vevőerősítő még a kisebb hangszórókból is is képes a gazdag basszusok kicsalogatására a továbbfejlesztett kifinomult alacsony frekvenciakezelésnek köszönhetően. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz hátsó hangszórót telepíteni, akkor a Virtual CINEMA DSP valósághű térhatást csinál még akár csupán 2 hangszóróból is. A Virtual CINEMA FRONT virtuálisan helyez el 5 hangszórót még akkor is, ha azok csak elöl vannak elhelyezve.

A legújabb televíziók barátja HDMI 2.0-val

Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI szabványokat a 4K 60 fps videót is beleértve. Teljesen megérti magát a HDCP 2.2-val, amely a legújabb szabvány a szerzői jogok védelmét illetően. Könnyen megbirkózik a A Virtual CINEMA FRONT virtuálisan helyez el 5 hangszórót még akkor is, ha azok csak elöl vannak elhelyezve. Szélesebb színgamuttal is és természetesen a 3D videójellel is. A HDMI ARC videócsatorna megkönnyíti a YAMAHA RX-V683 vevőerősítő csatlakoztatását a televízióra egyetlen HDMI kábel által, amellyel a televíziós adás hangja a vevőerősítőbe megy.

MusicCast otthoni zenei hangközpont

A musicCast könnyen elviszi a zenét a háztartásod minden helyiségébe, ráadásul vezeték nélkül és egy átlátható alkalmazáson keresztül vezérelve. A YAMAHA RX-V683 vevőerősítőt elhelyezheted a nappaliban, amely elvégre a szórakozás helyisége a lakásban, majd fokozatosan hozzácsatlakoztatod a MusicCast hangszórókat, a soundbarokat vagy a HiFi komponenseket a különböző helyiségekben. Hála a vezeték nélküli kapcsolatnak, a kábelek huzogatásával sem fog kellened vesződni.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 171 mm
Mélység 378 mm
Tömeg 10 kg
Kód:  YM100u1c3
Termékszám:  ARXV683TI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15