Oldal frissítése

YAMAHA RX-V583 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-V583 fekete

A YAMAHA RX-V583 egy nagyszerű megoldás, ha olyan házimozit szeretne otthon felállítani, ahol nagy felbontású, magas szintű sztereo hangzást szeretne létrehozni. A fekete színű vevő készüléket azzal a céllal tervezték, hogy a rendkívül magas tisztaságú hangzás elérésére összpontosítson. Ehhez egy diszkrét erősítő PLL áramkör konfigurációt használ, amely a legjobb teljesítményt valósítja meg. A CINEMA DSP segítségével megtapasztalhatja szerte a világon található híres helyek akusztikájának hangvisszaadását.

A fekete színű YAMAHA RX-V583 vevő főbb jellemzői

  • 7 csatornás élvonalbeli kialakítású, legmagasabb hangminőséget biztosító (Total Purity Concept) vevő
  • Pontosan visszaadja a nagy felbontású sztereó és térhatású hangzást (True HD, DTS-HD MA, DSD, AIFF, FLAC, WAV, Apple Lossless)
  • A legújabb film hangminőség az otthonában (Dolby Atmos és DTS: X)
  • Kompatibilis a 4K Ultra HD HDCP 2.2-val, a nagy dinamikatartományú (HDR)-rel és a BT 2020 színskálával
  • A YPAO automatikus kalibrációval biztosítja az optimális teljesítményt
  • WiFi szolgáltatási portfolióval rendelkezik (különleges műveleti alkalmazások és különböző forrásokból származó lejátszás)
  • Támogatja: AirPlay, DLNA, Spotify, Pandora, árapály, a Deezer, Qobuz, JUKE ...
  • Virtuális térhatású hangzás az első hangsugárzókból
  • Bluetooth bemenet tömörített audió helyreállítással + FM RDS tuner és az internetes rádió
  • Többszobás vezeték nélkül kapcsolódási lehetőség több meghajtóhoz és a hangrendszerhez az otthona egész területén

YPAO hang vezérelt és Virtual CINEMA FRONT legújabb technológia

Minden szoba más és ezért jött létre a YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) ( Yamaha Parametrikus Helyiség Akkusztika Optimalizáló). Elemzi a szoba akusztikáját és mindössze néhány perc alatt beállítja a különböző paramétereknek megfelelően az optimális hangminőséget. Biztosítja, hogy a hallgatáshoz használt szobához a lehető legjobb hangélményt állítsa be. Még a kis hangszórók esetében is a YAMAHA RX-V583 vevő gazdag basszus hangzást hoz létre a kifinomult alacsony frekvencia beállítás fejlesztésnek köszönhtően. Ha nem akarja vagy nem tudja telepíteni a hátsó hangszórókat, akkor a Virtual CINEMA DSP, a virtuális CINEMA DSP ezt megteszi a valósághű térhatás létrehozásával még 2 hangszóróval is. A Virtuális CINEMA FRONT majd azután telepíteni fogja gyakorlatilag az 5 hangszórót még akkor is, ha csak előtte vannak egy vonalban elhelyezve.

Partner a legújabb TV-re HDMI 2.0 -vel

Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI szabványokat, ideértve a 4K videó 60 képkocka másodpercenkénti átvitelt.(Csak pass-through, csak átmenő) A teljes HDCP 2.2 azt jelenti, hogy ez a legutóbbi szabvány a szerzői jog védelmére vonatkozóan. Szintén egy szélesebb BT.2020 (pass-through) színskálát vezérel és természetesen a 3D videojelet is kezeli. A Back Audio, a hátsó hangkimenet (HDMI ARC) azután megkönnyíti a Yamaha RX-V583 vevő csatlakoztatását a TV-hez egyetlen HDMI kábellel, amelyen keresztül a hang a TV-ből a vevőhöz érkezik.

MusicCast az otthoni zene központ

A MusicCast könnyedén, vezeték nélkül biztosítja a zenét minden szobában az otthonában és a lejátszás egy jól átlátható alkalmazáson keresztül vezérelhető. A YAMAHA RX-V583 vevőt persze el lehet helyezni a nappaliban, mint a fő szórakoztató helyiségben és fokozatosan adhat hozzá más helyiségekben lévő MusicCast hangszórót, soundbart (hangprojektor) vagy HiFi komponenseket. A vezeték nélküli kapcsolattal megtakaríthatja a kábel kihúzást.

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 161 mm
Mélység 327 mm
Tömeg 8,1 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  YM100s7
Termékszám:  ARXV583BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20