Oldal frissítése

YAMAHA RX-V483 titán

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-V483 titán

A YAMAHA RX-V483 rádióerősítő biztosítja, hogy otthonodban is érezhesd a nagy felbontású térhatású és sztereó hangokat. Ez a titánium erősítő úgy lett megtervezve, hogy nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy extrém módon tiszta hanghatást érjen el a készülék. Diszkrét erősítő beállításokat alkalmaz PLL áramkörökkel, amelyek garantálják a lehető legjobb hangtechnikai teljesítményt. A CINEMA DSP olyan hangélményt nyújt, amely vetekszik a leghíresebb színházak és operaházak akusztikájával.

A YAMAHA RX-V483 titánium rádióerősítő főbb jellemzői

  • Kiváló 5-csatornás hangminőség (Total Purity Concept)
  • Támogatja a tömörített, és a tömörítetlen térhangzást
  • Kompatibilitás: 4K Ultra HD, HDCP 2.2, High Dynamic Range(HDR) és BT.2020
  • Az automatikus YPAO kalibrálás biztosítja az optimális teljesítményt
  • WiFi szolgáltatási portfólióval rendelkezik (átlag feletti alkalmazás hanganyagok lejátszásra több forrásból )
  • Támogatott programok: AirPlay, DLNA, Spotify, Pandora, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE ...
  • Virtuális térhangzás az elülső hangszórókból
  • Bluetooth bemenet tömörített hangvisszaadással + FM RDS tuner és internet rádió
  • A Multiroom funkció segítségével vezeték nélkül összeköthetsz több meghajtót és hangrendszert a házban
     

A hangot a legújabb YPAO és Virtual CINEMA FRONT technológiák vezérlik

A YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) bármely szobához hozzáigazítható. Elemzi a szoba akusztikáját, és beállítja a különböző paramétereket az optimális hangminőség elérésének érdekében, mindössze pár perc alatt. A YAMAHA RX-V483 még kisebb hangszórókból is mély basszust képes elővarázsolni, alacsony frekvenciájú beállításokkal. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz hátsó hangszórókat beszerezni, a Virtual Cinema DSP még 2 darab hangszóróval is képes realisztikus térhatást létrehozni. A Virtual CINEMA FRONT gyakorlatilag 5 darab körben elhelyezett  hangszóróként funkciónál, bárhogy is helyezed el őket a valóságban.

Támogatja a legújabb HDMI 2.0 csatlakozóval felszerelt televíziókat

A készülék megfelel a legújabb HDMI szabványoknak, beleértve a 60 képkocka/másodperces 4K videókat (csak pass-through). Teljes mértékben megfelel a HDCP 2.2-nek is, amely a legújabb szerzői jogvédelmi szabvány, így személyes tartalmaid biztonságban lesznek. Az erősítő repertoárját színeseíti még, hogy támogatja a szélesebb BT.2020 (pass-through) színskálát és a 3D videójeleket. A hátsó hangcsatorna (HDMI ARC) megkönnyíti a csatlakozást a YAMAHA RX-V483 és a tévékészülékek között, a HDMI kábelen keresztül az audiójel a tévéből egyenesen az erősítőbe megy át.

MusicCast otthoni zeneközpont

A MusicCast segítségével egyszerűen eljuttatható a zene otthonod minden szobájába. Vezeték nélkül működik, és a lejátszást egy könnyen átlátható programmal kezelheted. A YAMAHA RX-V483 rádióerősítőt természetesen a nappaliba tervezték, hiszen legtöbbször ott élvezzük a multimédiás tartalmakat. Fokozatosan töltsd fel a többi szobát is MusicCast hangszórókkal, hangfalakkal vagy HiFi elemekkel. Egyszer csak azt veszed észre, hogy a zene egészen betölti otthonodat.

 

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 161 mm
Mélység 327 mm
Tömeg 8,1 kg

Szín

Szín Titánium
Kód:  YM100r9
Termékszám:  ARXV483TI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20