Oldal frissítése

YAMAHA RX-V385 titán

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-V385 titán

Egy házimozi erősítő, a legmodernebb technológiákkal felszerelve, amely minden igényt kielégít majd. A YAMAHA RX-V385 modelljét a szakemberek teljesen újragondolták. Az amerikai Burr-Brown fejlesztői a piac egyik leginnovatívabb csapatát alkotják. Nekik köszönhető a valóban lenyűgöző hangzás (192kHz/24bit és 384kHz/32bit). Ez az önálló tápegységgel rendelkező erősítő képes minimalizálni a torzítást, kifejezetten nagy teljesítményt, tiszta és zajmentes hangot biztosítva ezzel. A különleges technológiáknak köszönhetően a készülék még a belső rezgéseket is képes elnyomni. Az ezüstszínű YAMAHA RX-V385 házimozi erősítő a HDMI felületen keresztül 4K Ultra HD felbontást kínál (HDCP 2.2, HDR10, HLG, Dolby Vision és BT.2020).

Az ezüstszínű YAMAHA RX-V385 fontosabb tulajdonságai

  • 5.1 csatornás kialakítás, lenyűgöző hangzással
  • Precíz HD minőségben (True HD, DTS-HD MA, WMA, WAV, AAC)
  • 4K Ultra HD kompatibilitás (HDCP 2.2, HDR10, HLG, Dolby Vision és BT.2020)
  • Az automatikus YPAO kalibrálás a környezet akusztikáját figyelembe véve optimalizálja a hangzást
  • Bluetooth tömörített audio helyreállítással + FM RDS rádióval

A legújabb YPAO technológiával rendelkezik

Minden szoba különbözik a másiktól, amihez a YAMAHA RX-V385 YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) is alkalmazkodik. Elemzi a környezet akusztikáját és néhány percen belül automatikusan beállítja az optimális paramétereket, lenyűgöző hangot biztosítva ezzel. Utánozhatatlan zenei élmény.

Támogatja a modern tévéket és a HDMI 2.0 felületet

A készülék sok más egyéb mellett támogatja a legmodernebb HDMI szabványokat, beleértve a 4K minőségű videót (60 képkocka/másodperc). Ráadásul kompatibilis az úgynevezett HDCP 2.2 protokollal is. A BT.2020 specifikáció pedig szélesebb színskálát és 3D jelet kínál majd. A modell másik nagy újdonsága a HDR10, a HLG és a Dolby Vision támogatás. Az Audio Return Channel (HDMI ARC) funkciónak köszönhetően a YAMAHA RX-V385 egyetlen HDMI kábel segítségével csatlakoztathatjuk a tévéhez.


Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Méret

Szélesség 43,5 mm
Magasság 16,1 mm
Mélység 31,5 mm
Tömeg 7,7 kg

Szín

Szín Titánium
Kód:  YM120m2
Termékszám:  130213084555
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20