Oldal frissítése

YAMAHA RX-V385 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-V385 fekete

A házimozi kiépítése a legújabb technológiával kielégíti még a legmagasabb igényekkel rendelkező néző- és hallóközönséget is. A Yamaha RX-Vx85 sorozatba tartozó AV házimozi erősítő készülék pontosan dekódolja a legújabb Dolby Atmos és DTS: X készülékeket, emellett pedig átalakulása az új designban is megnyilvánul. Az újítások élvonalában az D/A konverter áll, ami 192kHz/24bit és 384 kHz/32 bit felbontású Burr-Brown-al formálja a hangzást a legfinomabb részletességig. Az önálló tápegységgel rendelkező, teljesen diszkrét teljesítményerősítők minimalizálják a torzítást és rendkívül nagy teljesítményt nyújtanak, tiszta, zajmentes reprodukcióval. Mivel a hangsúlyt a legmagasabb hangminőségre helyezték, a belső rezgéseket is elnyomták. A HDMI bemeneteken keresztül a YAMAHA RX-V385 fekete AV erősítő 4K Ultra HD minőséget biztosít a HDCP 2.2, HDR10, HLG, Dolby Vision és BT.2020 eszközökre.

A YAMAHA RX-V385 fekete erősítő legfontosabb jellemzői

  • A legmagasabb szintű 5,1 csatornás hangminőség
  • Precíziós nagy felbontású reprodukció (True HD, DTS-HD MA, DSD, AIFF, FLAC, WAV)
  • Kompatibilis a 4K Ultra HD-s HDCP 2.2, HDR10, HLG, Dolby Vision és BT.2020 technológiával
  • Automatikus YPAO kalibrálás optimalizálja az akusztikus reprodukciót a szobában
  • Bluetooth bemenet hangtömörítés helyreállítással + FM RDS tunerrel

A legújabb YPAO technológia által vezérelt hangzás

Minden szoba különböző, ezért rendelkezik a YAMAHA RX-V385 erősítő YPAO (Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer) technológiával. Elemzi a helyiség akusztikáját, és néhány perc alatt beállítja a különböző paramétereket az optimális hangzás érdekében. Biztosítja a tér hangzásának finomhangolását a legkiválóbb hangélmény érdekében.

Partner a legújabb, HDMI 2.0-s TV-vel

Ez a készülék támogatja a legújabb HDMI-szabványokat, beleértve a 4K-s videóátvitelt 60 képkocka/másodperc alatt (csak átvitel). Képes a HDCP 2.2, azaz a legújabb szerzői jogvédelmi szabvány teljes mértékű kezelésére is. A BT.2020 szélesebb színskáláját (csak átvitel) és természetesen a 3D-s videót is kezeli. A sorozat újdonsága a HDR10, a HLG és a Dolby Vision támogatása. A hátsó kimenet (HDMI ARC) megkönnyíti a YAMAHA RX-V385 csatlakoztatását a TV-hez egyetlen HDMI-kábellel, amelyen keresztül a TV készülék hangja az erősítőre kerül. 

Paraméterek

Méret

Szélesség 43,5 mm
Magasság 16,1 mm
Mélység 31,5 mm
Tömeg 7,7 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  YM120m1
Termékszám:  130213074555
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10