Oldal frissítése

YAMAHA RX-V383 TITAN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-V383 TITAN

A YAMAHA RX-V383 rádióerősítő remek megoldás egy házimozihoz, hogy elérhess egy sztereó surround hangzást nagy felbontásban. A titán rádióerősítő tervezésénél az volt a cél, hogy rendkívül magas hangtisztaságot érjenek el. A minél tökéletesebb teljesítményhez PLL áramkört és diszkrét erősítőt használ. A CINEMA DSP-vel pedig a világ híres nevezetességeinek akusztikáját tapaszalhatod meg.

A YAMAHA RX-V383 főbb jellemzői

  • Minőségi audió reprodukció (diszkrét 5.1 csatornás erősítő)
  • Támogatja a tömörített, tömörítetlen és surround hangzást
  • 4K Ultra HD HDCP 2.2, nagy dinamikatartomány (HDR) és BT.2020 színskála kompatibilis
  • Automatikus YPAO kalibrálás az optimális teljesítmény elérése érdekében
  • Vezérlés intelligens készülékekkel (Android és iOS)
  • Virtuális surround hangzás az első hangszórókból
  • Bluetooth bemenet tömörített audió helyreállítással + FM RDS tuner

A legújabb hangvezérlő technológiák: YPAO és Virtual CINEMA FRONT

Minden szoba más, ezért találták ki a YPAO-t ((Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer), ami elemzi a szoba akusztikáját és beállítja a különböző paramétereket az optimális teljesítményhez, mindössze pár perc alatt. Ez biztosítja, hogy a lehető legjobb hangélményt élvezhesd. A YAMAHA RX-V383 még a kisebb méretű hangszórókból is kiváló basszust hoz ki, köszönhetően az alacsony frekvenciás kiterjesztéseknek. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz hátsó hangszórókat, a Virtual CINEMA DSP 2 hangszóróval is képes a realisztikus surround hangzás megteremtésére. A Virtual CINEMA FRONT tulajdonképpen 5 hangszórót telepít, még ha azok mind elöl is helyezkednek el.

Partner a legújabb TV-kre HDMI 2.0-val

A készülék támogatja a legújabb HDMI-szabványokat, ideértve a 4K videóátvitelt 60 képkocka/mp-ben (csak pass-through). Tökéletesen működik rajta a HDCP 2.2, a legújabb szerzői jogi védelmi standard is. Képes kezelni a szélesebb BT.2020 színskálát (pass-through) és természetesen a 3D videójelet. A hátsó csatornák (HDMI ARC) megkönnyítik a Yamaha RX-V383 csatlakozását a TV-hez, hiszen egyetlen HDMI-kábelen keresztül érkezhet a hang is az erősítőre.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 151 mm
Mélység 315 mm
Tömeg 7,4 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  YM100p2
Termékszám:  ARXV383TI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15