Oldal frissítése

YAMAHA RX-A870 titan

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A870 titan

Ez a Yamaha AV vevőerősítő kiválóan alkalmas azon háztartások számára, ahol a minőségi hanglejátszást komolyan veszik. Az AVENTAGE sorozat úgy lett megtervezve, hogy a zenefájlok tökéleter reprodukciójával szolgálhasson, illetve, hogy a legújabb formátumú DTS:X és Dolby ATMOS filmeffektusokat azok tökéletes minőségében adja vissza számodra. Az új mozitermes hanghatás újabb szintre emeli az otthoni filmezések élményét. Kiválóan megérti magát a legújabb videószabványokkal, mint például a látványos HDR-rel is, ahol semmiről sem maradsz le még a legfényesebb és legsötétebb jelenetrészeknél sem. Ez a titán YAMAHA RX-A870 vevőerősítő a firmware frissítése után még a HLG és a Dolby Vision képpel is kompatibilis.

A titán YAMAHA RX-A870 vevőerősítő főbb jellemzői

  • Csúcskategóriás, nagyteljesítményű 7.2 csatornás hang (7x 160 W!)
  • A legújabb csúcsminőségű források lejátszása, beleértve a Dolby Atmos-t és a DTS:X-t is
  • Csúcskategóriás szerkezet a lehető legjobb minőségű hangzás érdekében (Total Purity Concept)
  • Továbbfejlesztett YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) kaibráció a helyiség akusztikájának függvényében
  • Spotify, Pandora, Napster, SiriusXM, Tidal, Deezer, Qobuz, JUKE internetes rádiók
  • NAC-ről és PC-ről történő streamelés
  • DAB/DAB+ általi digitális rádióvétel
  • Fejlett grafikai interfész a televízión és az USB/NAS-on keresztül
  • Kompatibilis: 4K Ultra HD, HDCP 2.2, HDR, HLG, Dolby Vision és BT.2020 gamut
  • A csatlakozógarnitúrájával kiszolgál mindenféle audiokészüléket (lemezjátszó-bemenet)
  • Vezeték nélküli zeneszétosztás a háztartáson belül (MusicCast)

Hangzás, mint még sehol máshol az A.R.T.-nak és a YPAO R.S.C.-nek köszönhetően

A YAMAHA RX-A870 vevőerősítő számos modern és hatékony technológiával rendelkezik, illetve olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy valódi élmény lehessen a kedvenc zeneszámaid hallgatása és a kedvenc filmjeid hanghatásai, amelyek gyakorlatilag magukkal rántanak Téged a történések közepébe. Mindez pedig mindenféle zavaróhatások nélkül. Erről az Anti-Resonance Technology (A.R.T.) technológia gondoskodik, amely a középen elhelyezett speciális éknek köszönhetően mindenféle berezgést elnyom, amelyeket a készülék okozhatna. A továbbfejlesztett YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) kalibráció automatikusan analizálja a helyiség akusztikáját, és rendkívül pontosan beállítja a hangszórók optimális paramétereit.

Az otthoni multimédiás szórakozás központja HDMI 2.0-val és HDR-rel

A HDMI 2.0 megbirkózik még a 3D képpel és az Ultra HD felbontással is, az audiocsatorna pedig még magának a televíziónak a hangját is képes átvinni. Ez annyit jelent, hogy nem kell többé egy extra kábel a televízióhoz, még a 4K képet is átviheted, amellyel a kép felbontása eléri az Ultra HD felbontást. Támogatja a 4K-t 60 fps mellett, és biztosítja a kompatibilitást a legújabb videóformátumokkal rendkívül magas felbontásban. Az USB csatlakozó kiváló szolgálatot tesz az Apple iPod és iPhone, illetve a tabletek és androidos mobiltelefonok csatlakoztatásához. A YAMAHA RX-A870 vevőerősítő hálózati funkciók egész sorával büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy több forráshoz is hozzáférhess. Az AirPlay lehetővé teszi számodra a zene vezeték nélküli streamelését közvetlenül az iPod, iPhone vagy iPad készülékedből.

A MusicCast-on keresztül további Multiroom komponensekkel is összedolgozik

Ha tényleg a zene a mindened, akkor a YAMAHA RX-A870 vevőerősítő új szintre emeli a zenehallgatásod. A MusicCast integrációval a vevőerősítő a Multiroom környezet részévé válik. Ez annyit jelent, hogy további Multiroom komponensekkel képes összekapcsolódni, mint például a hordozható hangszórókkal, a soundbarokkal és a kis HiFi rendszerekkel. Mindemellett pedig lehetőséged adódik a Multiroom minden egységének a lejátszását egyetlen helyről (MusicCast CONTROLLER az iOS és az Android számára) vezérelni úgy, hogy akár minden helyiségben is ugyanaz a zene szólhat, vagy akár mindenben különböző.

 

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 171 mm
Mélység 382 mm
Tömeg 10,2 kg

Szín

Szín Titánium
Kód:  YM100j63d
Termékszám:  ARXA870TI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10