Oldal frissítése

YAMAHA RX-A860 titán

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A860 titán

A Yamaha AV-vevő mindne olyan háztartás elengedhetetlen kelléke, ahol a hangfelvételek lejátszási minőségét komolyan veszik. Az AVENTAGE sorozat célja, hogy a zenei fájlok pontos reprodukcióját biztosítsa és a legjobb minőségű speciális effektusokat garantálja a legújabb DTS: X és Dolby Atmos verziókból. Az új filmes hangzás érdekében egy másik dimenzióba terjeszkedik a készülék hangzása - a magasság tekintetében. Ennek eredményeként megfelel a legújabb videó szabványoknak, valamint a lenyűgöző kijelzőjű HDR-nek is, így semmiről sem marad majd le a jelenet világos és sötét részeinél. Ez a csúcsmodell  kiemelkedik a többi közül a fejlett YPAO hangoptimalizálásával. Elemzi az egész szoba akusztikáját majd a mérések alapján kalibrálja az audio paramétereket így bármely pontján is üljön le a szobának, ugyanolyan tökéletes hangzást fog kapni.

Legfontosabb jellemzői

  • Top 7.2 csatornás AV-vevő alumínium előlappal
  • Lejátszás jó minőségű forrásokból, beleértve a legújabb Dolby Atmos és DTS: X hangtechnológiát
  • Kiemelkedő konstrukció a legmagasabb hangminőségért (Total Purity Concept)
  • A korszerű YPAO többpontos kalibrációs optimalizálás a tökéletes teljesítmény biztosítása érdekében bármely szobában minden ponton
  • Felskálázás 4K Ultra HD, HDCP 2.2, nagy dinamikatartományú (HDR) és a BT színskála.2020
  • A vinil szerelmeseinek (fordítókorongos lemezjátszó bemenet)
  • Grafikus felhasználói felület a menü egyszerű navigációjáért
  • Hangrendszer az egész házban (külön hang kimenetek, 2 zóna + két HDMI kimenet)
  • Vezeték nélküli zene a különálló háztartásoknak (MusicCast)

Olyan jó a hangzása, mint semmi másnak

Az AV vevő számos modern és hatékony technológiával és szolgáltatással bír, amely lehetővé teszi, hogy Ön is megtapasztalja a különleges élményt: miközben kedvenc zenéjét vagy filmjét hallgatja, a tökéletes hanghatásoknak köszönhetően teljesen magával ragadja Önt az a digitális, szinematikus világ. És mindezt anélkül, hogy a legcsekélyebb zavaró hatást is érzékelné. Ezt biztosítja, például az Anti-Resonance technológia is, amelynek köszönhetően a speciális ék (ötödik láb) az eszköz közepén elnyeli az összes rezonanciát, amelyet a vevő képes előállítani. A YPAO technológia automatikusan elemzi a szoba akusztikai és hangszórót illető paramétereit és optimálisan testreszabja azokat szükség szerint.

Az otthoni szórakozás központja

A HDMI 2.0 képes kezelni a 3D-s képet és az Ultra HD-t, a visszatérő hangcsatorna pedig továbbítja a hangot a televízió számára is. Ez azt jelenti, hogy nem kell egy külön kábellel használnia a TV-t. A kép felbontásának  átalakítására, 4K,  is van lehetőség ezzel is növelve a kép Ultra HD felbontását. A készülék támogatja a 4K 60p és emellett kompatibilitást biztosít a legújabb videó formátumokhoz is nagyon nagy felbontásban. USB-csatlakozó használható az Apple iPod és iPhone, valamint a tabletek és telefonok gyors csatlakoztatásához.  A vevő széleskörű hálózati funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a több erőforráshoz való hozzáférést. Az AirPlay lehetővé teszi a könnyű vezeték nélküli zene streamelését a vevőre közvetlenül az iPod, iPhone vagy iPad-en keresztül.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 171 mm
Mélység 382 mm
Tömeg 10,5 kg

Szín

Szín Titánium
Kód:  YM100j63b
Termékszám:  ARXA860TI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10