Oldal frissítése

YAMAHA RX-A860, fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A860, fekete

A Yamaha AV-rádióerősítő minden olyan háztartás része lehet, ahol a hangminőséget komolyan veszik. Az AVENTAGE sorozat célja, hogy a zenei fájlokat tökéletesen szólaltassa meg, és a legjobb minőségű speciális effektusokat hallhasd a legújabb DTS: X és Dolby Atmos technológia által. A teljes filmes hangzás érdekében a hangzást kiterjeszti egy másik dimenzióba - magasságot ad neki. A legújabb szabványoknak megfelelő videókkal is megbirkózik, és lenyűgöző, HDR minőséget nyújt, így a jelenetek egyetlen világos vagy sötét részletét sem mulasztod el. A csúcsmodell kiemelkedik a többi készülék közül fejlett YPAO hangoptimalizálásával. Ez elemzi az egész szoba akusztikai tulajdonságait, így bárhol is ülj, mindenütt tökéletes hangélményben lesz részed.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes 7.2 csatornás AV-vevő, alumínium előlappal
  • Kiváló minőségű hangforrások hasznosítása, beleértve a legújabb Dolby Atmos-t és DTS:X-et
  • Különleges felépítés a legmagasabb hangminőség érdekében (Total Purity Concept)
  • Korszerű YPAO többpontos kalibrációval optimális teljesítményt biztosít minden szobában
  • A képminőség javítása 4K Ultra HD-re, HDCP 2.2, nagy dinamikatartomány (HDR) és BT.2020 támogatás
  • A vinil szerelmeseinek is érték (lemezjátszó bemenet)
  • Grafikus felhasználói felület az egyszerű menünavigáció érdekében
  • Hangrendszer az egész házban (külön 2 zónás hang kimenet + két HDMI kimenettel)
  • Vezeték nélküli zene sugárzás (MusicCast)

Egyedülálló hangzás

Az AV erősítő egy sor modern és hatékony technológiai megoldást tartalmaz, amelyek segítségével egyedi élmény lehet a kedvenc zenéink, vagy filmjeink hallgatása, tökéletes minőségben. Mindezt a legkiseb zavar nélkül. Ez az Anti-Resonance technológiának köszönhető, amely egy speciális ék (ötödik láb) a készülék közepén, amely az összes esetleges rezonanciát kioltja. Az YPAO technológia pedig automatikusan elemzi a helység akusztikus tulajdonságait, és hozzáigazítja a hangszórók beállításait.

Az otthoni szórakozás központja

A HDMI 2.0 képes kezelni 3D képet, vagy Ultra HD-t is, és az erősítő a TV hangját is át tudja venni extra kábel nélkül. Ezen felül konvertálni tudja a képet 4K-ra, Ultra HD-ra növelve a kép felbontását. Támogatja a 4K 60p-t, és kompatibilis az összes jelenleg elterjedt HD video formátummal. Az USB csatlakozóval könnyedén összekapcsolható Apple iPod vagy iPhone készülékekkel, de Android-os tabletekkel és telefonokkal is. Az erősítő egy sor hálózati funkcióval rendelkezik, hogy minél több forrást tudjon felhasználni. Az AirPlay lehetővé teszi az iPod-ról, iPhon-ról vagy iPad-ról történő streamelést.

Paraméterek

Méret

Szélesség 435 mm
Magasság 171 mm
Mélység 382 mm
Tömeg 10,5 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  YM100j63a
Termékszám:  ARXA860BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10